Irina Deaconescu, cerută în căsătorie de Cristi Manea. Cum a surprins-o fotbalistul: "A ales inelul care să se potrivească perfect"

16 februarie 2022

Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea. Vloggeriţa de 23 de ani, care are o fetiţă cu Manea şi este gravidă cu al doilea copil al cuplului, a povestit cum a fost surprinsă de iubitul său. 

irina deaconescu cristi manea  12 png
Irina Deaconescu şi Cristi Manea sunt împreună din 2019 Foto: Instagram

Irina Deaconescu va deveni doamna Manea. Vedeta a fost cerută în căsătorie de fotbalistul legitimat la CFR Cluj. Irina a povestit, pe pagina sa de Instagram că cererea a fost o surpriză totală şi că nu a bănuit nicio clipă că va fi cerută de nevastă de Cristi. Mai mult, fotbalistul a fost atent la toate detaliile şi i-a luat şi o rochie perfectă pentru moment şi a invitat şi mai mulţi prieteni. Iat inelul ales a fost unul fix aşa cum îşi dorea Irina. 

"Pot spune despre mine că sunt un om greu de surprins. Sunt foarte atentă la detalii și reușesc cu ușurință să stric surprizele. Nu pot spune asta și despre momentul în care Cristi m-a cerut în căsătorie. N-am suspectat nimic și mă bucur că s-a întâmplat așa. Să vă gândiți că a reușit să aducă o mare parte din prietenii mei la mare pentru acest moment. A făcut el cumva și mi-a luat rochia perfectă pentru eveniment (a și inventat o poveste care m-a făcut să o și port fix atunci). A ales inelul care să se potrivească perfect fără să aibă un inel mai vechi pentru mărime. Câte emoții! Ce moment unic!

Revin la inelul perfect: nu înțeleg cum mi-a citit gândurile și a ales fix ce îmi doream. (poate au fost link-urile “subtile” pe care le tot trimiteam)", a scris Irina Deaconescu, pe pagina sa de Instagram. 

stanga
dreapta
irina deaconescu cristi manea  11 jpg
irina deaconescu cristi manea  10 jpg
irina deaconescu cristi manea  5 jpg
irina deaconescu cristi manea 9 (2) jpg
irina deaconescu cristi manea  4 jpg
irina deaconescu cristi manea  1 jpg
irina deaconescu cristi manea 8 jpg
irina deaconescu cristi manea 7 jpg
irina deaconescu cristi manea 2 jpg
irina deaconescu cristi manea 3 jpg
irina deaconescu cristi manea  12 jpg
irina deaconescu cristi manea 6 jpg
irina deaconescu cristi manea jpg

Irina Deaconescu s-a mutat la Cluj pentru Cristi Manea

Irina Deaconescu şi Cristi Manea (24 de ani) sunt împreună din 2019, când s-au cunoscut la un festival de pe Litoral. Irina a povestit că nu ştia că iubitul ei este fotbalist. Pentru el, vloggeriţa s-a mutat la Cluj.  

„Cristi e cel mai blând om pe care îl cunosc. Așa l-am cunoscut și tot așa a rămas. Amândoi avem calități și defecte, dar cel mai important este că mereu ajungem să discutăm și să rezolvăm orice problemă. Cred că între noi există o balanță, ne completăm și ne ajutăm să devenim cele mai bune variante ale noastre”, a spus Irina Deaconescu, într-un interviu anul trecut.

Irina Deaconescu şi Cristi Manea, părinţi tineri

Irina Deaconescu şi Cristi Manea au devenit părinţi la scurt timp de la începutul relaţiei, în 2020: Irina a născut o fetiţă, pe nume Victoria. În decembrie 2021, cei doi au anunţat că vor mai avea încă un copil, tot o fetiţă.

 „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără. Se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte,indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună”, declara Irina Deaconescu, la prima sarcină.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg