Irina Deaconescu şi fotbalistul Cristi Manea vor fi din nou părinţi. Primele imagini cu burtica de gravidă

8 decembrie 2021
article img
Irina Deaconescu şi Cristi Manea vor deveni iar părinţifoto: Instagram

Bucurie mare în sânul familiei formată din Irina Deconescu și fotbalisul Cristi Manea! La doar un an după ce a adus pe lume primul lor copil, pe Victoria, Irina Deaconescu a făcut anunțul cel mare. Vloggerița cu cea mai rapidă ascensiune în online-ul românesc este, din nou, însărcinată și îl va face tătic pentru a doua oară pe fotbalistul legitimat în prezent la CFR Cluj.

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani, iar acum cuplul se pregăteşte să aibă încă un copil în timp record! Frumoasa vloggeriță a făcut anunțul că este însărcinată pe contul ei de Instagram unde a și publicat poze cu burtica de graviduță. În imagini, alături de ea apar iubitul ei și de micuța lor, Victoria. „2+1=4. Nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a scris Irina Deaconescu.

article img
Irina Deaconescu şi Cristi Manea mai au o fetiţă de un anfoto: Instagram

Irina Deaconescu, pe covorul roşu la premiile E! People Choice

Irina Deaconescu s-a remarcat rapid în mediul online datorită videoclipurilor postate în care și-a expus cu nonșalanță viața pe tavă. Irina a fost vlogger-ul cu cea mai rapidă ascensiune din online și a ajuns rapid pe covorul roșu alături de surorile Kardashian, pentru a reprezenta România la E! People Choice Awards.

Irina Deaconescu:  „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără"

După ce l-a cunoscut pe fotbalistul Cristi Manea, de care s-a îndrăgostit iremediabil, Irina s-a mutat împreună cu acesta la Cluj. La scurt timp, a venit pe lume și primul lor copil, micuța Vioctoria. „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără. Se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte,indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună”, declara Irina Deaconescu, la prima sarcină.