Irina Loghin a lansat o melodie de petrecere, înainte de nunta fiicei

Ultima actualizare:

    Irina Loghin e încântată  de viitorul soţ al fiicei  sale, Irinuca. Cele două  cântă împreună  muzică populară
Irina Loghin e încântată de viitorul soţ al fiicei sale, Irinuca. Cele două cântă împreună muzică populară

Solista Irina Loghin are o energie de invidiat, la 79 de ani. Susţine concerte pe bandă chiar şi în America, iar acum se află în febra pregătirilor pentru nunta fiicei sale, Irinuca, în vârstă de 40 de ani. Ea îşi va uni destinele cu un coleg de serviciu, ambii fiind angajaţii unei firme de telefonie mobilă.

Celebra cântăreaţă a înregistrat, zilele trecute, alături de fraţii Advahov, piesa intitulată sugestiv ”Nunta-i mare şi frumoasă”, pe care o puteţi asculta pe pagina oficială a Irinei. De altfel, pe ritmurile acestei piese săltăreţe vor dănţui şi mirii, dar şi cei peste 100 de nuntaşi, în vară, când va avea loc nunta fiicei ei, Irinuca (40 ani).

simeon stalpnicul png

Petrecerea va avea loc într-o sală de evenimente din Capitală, iar meniul nu va fi unul sofisticat, ci autentic românesc, cu tradiţionalele sărmăluţe. Irina Loghin ne-a vorbit la superlativ despre ginerele ei: ”Sunt foarte încântată de alegerea fiicei mele, nici nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt. Mă bucur pentru ei, mă bucur să îi văd atât de fericiţi. Mi-am dorit foarte mult să o văd mireasă. Nici Ciprian, fiul meu, nu este însurat. Mi se împlineşte un vis. Al doilea este să devin bunică. De-abia aştept să am nepoţi”.

Artista cântă azi la «Festivalul Brânzei»

Celebra cântăreaţa va fi responsabilă şi cu programul artistic, aşa că nu întâmplător a lansat această piesă, înainte de marele eveniment: “Nunta-i mare şi frumoasă cu oameni voioşi la masă/, Iar la masa mirilor stau cu mult drag naşii lor/, Şi cumnatul cu-a lui floare, domnişoara de onoare. Socri mici şi socri mari stau lângă lăutari/, Ei sunt mândri de copii, că le-au adus bucurii/ Aduceţi bucate-alese, să aibă lumea pe mese”, sunt câteva din versurile melodiei. În aşteptarea nunţii, artista continuă să îşi caute menajeră: "Am reuşit să găsesc o doamnă sufletistă, dar care, din păcate, nu îşi mai poate continua activitatea din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, care necesită intervenţie chirurgicală. A fost o decizie grea, pentru că devenise deja parte a familiei noastre, dar sănătatea este cea mai importantă. În acest context, revin cu rugămintea către persoanele interesate să îmi lase mesaj pe pagina mea de Facebook, însoţit de o fotografie. Eu caut o persoană simplă, între 45-55 de ani, care să nu aibă obligaţii familiale, deci să nu se mai ocupe în paralel de o altă gospodărie. Să fie optimistă, comunicativă, să ştie să gătească şi să facă curăţenie. Este vorba de menaj intern, aşadar va trebui să locuiască la mine, iar eu îi voi asigura, pe lângă salariu, cazarea şi masa. Va avea liber o zi pe săptămână. În ceea ce priveşte sarcinile, este vorba doar de gătit şi de curăţenie”, a postat Irina Loghin un mesaj, pe Facebook. Irina Loghin va cânta astăzi, pentru sătenii din Gulianca, Jud. Brăila, la “Festivalul Brânzei de la Gulianca”.  

Nici ele nu renunţă încă la scenă

Au avut succes cu carul, în Epoca de Aur, însă şi acum continuă să urce pe scenă.


    Marina Voica (80 de  ani), premiată pentru  întreaga activitate
Marina Voica (80 de ani), premiată pentru întreaga activitate

Deşi a împlinit deja 80 de ani, Marina Voica, solista piesei "Şi afară plouă, plouă”, este ca un titirez pe scenă, dansând şi cântând ca în anii tinereţii. Pentru întreaga activitate, cântăreaţa a fost omagiată, pe 26 martie, în Aula Palatului Cantacuzino, în cadrul premiilor acordate de Revista "Actualitatea muzicală”, editată de UCMR.


    Margareta Pâslaru  (74 de ani) a lansat recent  albumul ”Providenţa”
Margareta Pâslaru (74 de ani) a lansat recent albumul ”Providenţa”

La câteva zile distanţă,  şi Margareta Pâslaru avea să ne încânte cu prezenţa ei, la Magazinul Muzica din Capitală. Solista, în vârstă de 74 de ani, împlineşte anul acesta 60 de ani de carieră, aşa că a celebrat cifra rotundă lansând un album nou, intitulat “Providenţa”. Îmbrăcată ca o divă, cu beretă, eşarfă şi mănuşi mov şi sacou gri metalizat, Margareta Pâslaru a acordat autografe pe bandă rulantă, a interacţionat cu fanii şi le-a stârnit nostalgii tuturor celor prezenţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net