Irina Loghin îşi mărită fiica de 40 de ani. Cine e bărbatul care a convins-o pe Irinuca să meargă la altar


    Irina Loghin și fata ei, Irinuca, iubesc foarte mult animalele
Irina Loghin și fata ei, Irinuca, iubesc foarte mult animalele

Celebra cântăreaţă de muzică populară Irina Loghin se pregăteşte de cel mai important eveniment din viaţa ei. Loghin va fi soacră mică pentru prima dată. Îşi mărită fata anul acesta, aşa că pregătirile sunt în toi. Unica sa fiică, Irinuca Cernea, probează rochii de mireasă şi împarte invitaţii la nuntă.

Bucurie mare în familia reginei muzicii populare româneşti. Irinuca, fata Irinei Loghin (79 de ani) şi a lui Ion Cernea, va păşi pentru prima dată la altar, în acest an. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, întrucât mirii sunt discreţi şi nu doresc să facă mare tam-tam. Fata interpretei a împlinit 40 de ani pe 25 februarie şi este alintată ”Iris” de mama ei. Este delicată şi se poate spune că a moştenit de la mama ei mai mult frumuseţea decât talentul muzical.

simeon stalpnicul png

Irinuca lucrează de ani de zile la o firmă de telefonie, şi a preferat munca de birou, deşi chipul de păpuşă ar fi ajutat-o să aibă o carieră în televiziune. Iată însă că nimic nu e întâmplător, pentru că acolo avea să-l cunoască şi pe alesul inimii ei, cel care a convins-o să îmbrace rochia de mireasă. Bărbatul este originar din Târgu Jiu şi i-a ajuns la inimă celebrei mame soacre. Viitoarea miresică probează rochii de zor şi a ajuns la atelierul Biancăi Drăguşanu. Acolo, clientele magazinului au dat cu ochii la cabina de probă chiar de fata Irinei Loghin şi au rămas surprinse să o vadă îmbrăcată în alb. Se pare că şi-a comandat rochiţa în care va merge la altar chiar de la celebra blondină. Mai mult, Irinuca şi soţul împart invitaţiile de nuntă, iar acest lucru ne-a fost confirmat chiar de soacra mică, Irina Loghin, care este în al nouălea cer.

simeon stalpnicul png

”Da, este adevărat. Iris se va căsători anul acesta cu un coleg de-al ei. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, pot să spun mai mult în familie. Nu facem un secret din asta, dar nici nu aş fi vrut să se afle. Ei nu vor să facă o ştire de presă din acest eveniment al lor. Dar dacă s-a aflat… Vă spun că sunt foarte încântată de alegerea ei şi nu pot exprima în cuvinte ce simt. Nu-mi găsesc cuvintele. Mă bucur pentru ei, mă bucur să îi văd atât de fericiţi. Mi-am dorit foarte mult să o văd mireasă, nici Ciprian, fiul meu, nu este însurat… Mi se îndeplineşte un vis. Al doilea este să devin bunică. Abia aştept să am nepoţi”, a mărturisit pentru Click! Irina Loghin. 

Frumuseţea fetei Irinei Loghin nu a trecut neobservată nici de Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu şi al lui Ion Dolănescu. La începutul anilor ’90, cei doi tineri au avut o relaţie de scurtă durată, despre care Ionuţ a vorbit mereu la superlativ. “N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, spunea solistul. Mai târziu, Irinuca a mai avut o relaţie de această dată de durată cu un medic, un nepot de-al lui Ceauşescu, dar nici cu acesta nu a fost să fie. 

Bianca îi face rochia de mireasă

simeon stalpnicul png

Bianca Drăgușanu (36 ani) a devenit un brand în urmă cu cinci ani, când a intrat pe piaţa de profil cu hainele care îi poartă semnătura. A lansat mai multe colecţii cu rochii de seară, iar în 2015 a îndrăznit chiar cu una de rochii de mireasă. Ea a prins microbul de la fostul iubit, Cătălin Botezatu, de la care a “furat” puţină meserie, după cum ea însăşi a recunoscut.

Deşi a fost criticată de unii stilişti, nu s-a descurajat. Ba, mai mult, pusă pe fapte mari, Bianca și-a lărgit afacerea și şi-a mărit portofoliul de clienţi. În plus, nu doar mămicile își pot face ţinute la atelierul roşcatei, ci ele pot comada haine şi pentru fetiţele lor. Hainele roșcatei sunt apreciate de clienți, ca dovadă că și fata Irinei Loghin a apelat la ea.

8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg