Irina Loghin, soțul, fiul și nora, confirmați pozitiv cu Covid-19. Ce spune artista


    Irina Loghin a fost testată pozitiv coronavirus
Irina Loghin a fost testată pozitiv coronavirus

Veste șocantă pentru iubitorii de muzică populară, după ce Irina Loghin a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19. Artista a fost internată la Matei Balș, alături de soț, fiu și nora acesteia. Iată ce spune vedeta.

Irina Loghin (81 de ani) era deja internată la „Matei Balș”, după ce soțul său, Ion Cernea, şi fiul lor, Ciprian Cernea, împreună cu soția acestuia, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Confirmarea că este infectată a venit ulterior primului test, care a ieșit negativ, potrivit realitatea.net.

Irina Loghin a ieșit pozitiv la testul Covid-19

Vedeta spune că nu are simptome, însă cel de-al doilea test a ieșit pozitiv, iar acum se află înternată alături de soț, fiu și noră în unitatea spitalicească de la Matei Balș. 

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spitalul care trebuie. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului ", a declarat Irina Loghin, la un post TV, după ce primul test i-a ieșit negativ, sperând ca și cel de-al doilea să aibă același rezultat. Iată încă că nu a fost așa.

Cine este soțul Irinei Loghin și cum a cucerit-o

Într-o lume nebună, în care vedetele divorţează pe bandă rulantă, solista de muzică populară Irina Loghin şi Ion Cernea (84 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Sunt de peste 40 de ani împreună, şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian şi pe Irinuca. Dar, n-a fost dragoste la prima vedete, căci şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu abia după zece ani de tatonări, iar cel care le-a intersectat drumurile a fost nimeni altul decât cântăreţul Benone Sinulescu.

Artista a povestit că s-a apropiat de soţul ei la petrecerile pe care Ion Cernea le organiza în garsoniera lui de lângă Cinema Patria din Capitală. Pe atunci, Irina Loghin, născută în Gura Vitioarei (Prahova), avea doar 24 de ani şi se mutase în Bucureşti doar de doi ani. Avea probleme grave de sănătate, iar Ion Cernea era extrem de atent cu ea, ceea ce a înduioşat-o. Bărbatul era nelipsit de la spital, îi ducea zilnic mâncare la sufertaş şi buchete de flori, se interesa de soarta ei şi când se afla în cantonamente.

Irina Loghin și Ion Cernea s-au cununat civil la 6 martie 1975
Irina Loghin și Ion Cernea s-au cununat civil la 6 martie 1975

În acele momente de cumpănă, Irina şi-a dat seama că Ion este un bărbat bun, cu inimă de aur. Cei doi s-au cununat la primărie, la 6 martie 1975. Ea avea 36 de ani şi era însărcinată în şapte luni cu primul lor copil, Ciprian. Cununia religioasă au făcut-o un an mai târziu. „Sportiv fiind, mergeam la Centrul de pregătire 23 August. Vizavi de centru locuia cântăreţul Benone Sinulescu, pe care l-am cunoscut şi ne-am împrietenit, mergeam împreună la spectacolele de la Ansamblul Ciocârlia. Irina venise cam de un an-doi la Ansamblul Ministerului de Interne. Aşa ne-am cunoscut”, a povestit soţul artistei.

Sacrificiile făcute de Irina Loghin pentru a putea rămâne gravidă

Solista a povestit despre chinurile prin care a trecut pentru a deveni mamă: "Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată", a mărturisit interpreta în volumul ”Viața mea este ca un cântec”, lansat în anul 2012.

Irina Loghin, soțul și cei doi copii
Irina Loghin, soțul și cei doi copii

Ciprian a împlinit pe data de 2 februarie vârsta de 45 de ani. Fiul cântăreței de muzică populară este un împătimit al vacanțelor de lux. A făcut bani frumoși din imobiliare. A construit vile de lux în București, mai ales în zona de nord a Capitalei. “Eu am fost un pic mai rușinos, nu prea mi-a plăcut să apar prin prisma mamei. Dacă fac ceva prin puterile mele, da, dar așa prin prisma numelui, nu”, declara Ciprian in urma cu cativa ani pentru click.ro. 

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley