Irina Nicolae, decolteu ameţitor la ceremonia religioasă a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea

Ultima actualizare:

    Atât mireasa, cât şi naşa au atras toate privirileFoto: arhivă personală
Atât mireasa, cât şi naşa au atras toate privirileFoto: arhivă personală

În total contrast cu mireasa, naşa Irina Nicolae a purtat o rochie neagră mulată, cu care a întors şi ea multe priviri duminică la Budapesta. Bruneta, posesoarea unui decolteu de infarct, le-a stat alături însurăţeilor, alături de soţul ei, Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, la slujba de la Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul şi ulterior la restaurant.

Dacă mirii au arătat ireproșabil, şi mireasa a schimbat chiar câteva rochii, şi nașii celor doi, Marius Vizer și soția sa, Irina Nicolae au avut mare grijă la vestimentaţie. Au strălucit alături de finii lor. Marius Vizer a fost foarte sobru și elegant, îmbrăcat în costum, în timp ce partenera lui de viață, Irina Nicolae, a ales pentru nuntă tot o ținută de culoare neagră, dar cu un decolteu generos, cu care a făcut furori.

Irina a etalat un decolteu generos
Irina a etalat un decolteu generos

Naşa celor doi are o siluetă imopecabilă şi a demonstrat cu alegerea vestimentară pe care a făcut-o pentru nuntă. Bruneta a devenit mămică de fetiţă în urmă cu 7 luni, moment asupra căruia a păstrat discreţia. La două luni distanţă de la naşterea copilului, fosta componetă a trupei A.S.I.A. a făcut anunţul pe reţelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net