Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la Vocea României


    Irina Rimes are emoții pentru poziția pe care o are la Vocea RomânieiFoto Instagram
Irina Rimes are emoții pentru poziția pe care o are la Vocea RomânieiFoto Instagram

Irina Rimes ocupă în prezent scaunul de jurat în cadrul emisiunii Vocea României, însă a mărturisit că nu se simte întocmai în largul ei. Artista a devenit cunoscută la începutul anului 2016, iar de atunci a rămas în topurile muzicale, fiind apreciată pentru versurile sale profunde despre dragoste.

Irina Rimes a mărturisit că a petrecut foarte multe ore la filmări și în studio, motiv pentru care ea nici nu a simțit când a trecut această vară.

„Nici nu ţin minte când a început vara asta, când a trecut. Deja se termină! Foarte ciudată această vară. Am petrecut-o mai mult în platouri. E într-adevăr memorabilă pentru că am filmat la Vocea României. Nu am simţit vara în sine”, a spus ea pentru viva.ro.

Irina Rimes a explicat faptul că, fizic, îi este în regulă pe scaunul de antrenoare la Vocea României, însă psihic îi este foarte dificil.

„E ciudat! Fizic mă simt confortabil, dar psihic e ciudat pentru că trebuie să fiu la înălţime. Să fii la înălţime nu e aşa de uşor. Ai nevoie de multă concentrare, mult focus. Nu e uşor”, a continuat ea despre „Vocea României”.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley