Irina și Răzvan Fodor au început anul cu o vacanță! Se distrează în Zanzibar

Ultima actualizare:

Irina și Răzvan Fodor au plecat într-o vacanță la mii de kilometri depărtare de România chiar la început de an. Nu singuri, ci însoțiți de fiica lor, Diana. 

Irina și Răzvan Fodor se bucură de vacanță la mii de kilometri de casă
Irina și Răzvan Fodor se bucură de vacanță la mii de kilometri de casă

După un an plin de evenimente și proiecte pentru care au muncit din greu, Irina și Răzvan Fodor au plecat într-o binemeritată vacanță într-un ținut desprins din povești. Destinația pe care au ales-o pentru a se relaxa alături de fiica lor este superbul Zanzibar. 

Diana se bucură de priveliștea din Zanzibar
Diana se bucură de priveliștea din Zanzibar

Irina a dorit să împărtășească priveliștea minunată cu admiratorii ei și a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe fotografii. Cei trei sunt cazați la un resort modern, iar vremea călduroasă este potrivită pentru plajă și plimbare, așadar cu siguranță micuța Diana este cât se poate de încântată! 

Irina, Răzvgan și Diana sunt cazați la un resort de lux
Irina, Răzvgan și Diana sunt cazați la un resort de lux

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina 

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Atât Răzvan, cât și Irina au vorbit în repetate rânduri despre modul în care a început povestea lor de dragoste. Din partea lui Răzvan a fost dragoste la prima vedere, însă Irina nu a răspuns ușor farmecelor simpaticului artist.

Povestea lor ar putea inspira scenariul unei comedii romantice, căci umorul și dragostea sunt secretele care îi țin împreună de aproape 12 ani.

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea.

La finalul unei zile de filmare, Răzvan Fodor a întrebat-o pe Irina dacă vrea să o ducă el cu mașina la București.

Cei de la figurație specială, la finalul zilei de filmare, erau urcați în autocar sau în dubă și erau duși spre București. Adică eu nu am mințit-o cu absolut nimic și oricum nu i-aș fi făcut nimic, m-am gândit doar să vin în ajutorul ei și i-am spus: «Sigur nu vrei să te las eu în București pentru că o să aștepți mult?». Ea, foarte învolburată, a zis: «Nu»”, a completat Răzvan Fodor.

Și Irina a vorbit cu umor despre primele interacțiuni pe care le-a avut cu cel care avea să îi devină soț ani mai târziu. 

Era serialul acela «Cu un pas înainte» și eu trebuia să fiu în film asistenta lui. El era mare patron de club și eu trebuia să fiu asistenta lui: îl periam, îi culegeam scamele, cam ce fac și azi fiind soția lui. Pentru că am fost destul de aproape în rol, a fost așa o chestie, o chimie pe care cred că am simțit-o fiecare dintre noi. Eu m-am intimidat puțin și am și intrat în carapace pentru că na, el era actorul…”, a detaliat Irina Fodor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net