Irinel Columbeanu a plecat la Monica Gabor, în America

27 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Irina Columbeanu, vacanţă în AmericaFoto Instagram

Irinel Columbeanu şi-a dus fiica în America, la mama ei. Cei trei au petrecut Crăciunul împreună, iar Irinel Columbeanu a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunţat că fiica sa este cu mama ei, iar ele s-au distrat împreună pe pârtie.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor şi a afaceristului român, Irinel Columbeanu, a petrecut sărbătorile alături de mama sa, în America. Cele două s-au filmat când făceau slime-uri, dar şi când schiază.

„Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi!Bună dimineața și în același timp bună seara!Există o singură posibilitate ca acest salut paradoxal să fie valabil, și anume existența unei diferențe sensibile de fus orar între acasă și locul unde eu acum mă aflu, respectiv de 10 ore (în urmă) între București și Los Angeles. Fiica mea este acum când vă scriu cu mama ei pe o pârtie de schi în munții Sierra Nevada, iar eu mă aflu lângă intrarea în campusul UCLA (University of California at Los Angeles), ascult clopotul bisericii de-aici și reflectez la cât de brusc ne-au schimbat viața ideile novatoare aici născute. Și la cât de indispensabil este, oricine și de oriunde-am fi, să reușim să ținem cu orice preț pasul cu noul, ce nu iartă pe nimeni și este într-o continuă, accelerată și universală expansiune, învățând din orice sursă posibilă și nu numai PE dar chiar și DE LA copiii noștri, altfel rămânem de căruță (până și sistemul monetar, banii și modul de transfer și prezervare al valorii sunt pe cale să se schimbe din temelii, radical, brusc și complet…). Țin ca pe această cale să urez tuturor celor cărora această postare va ajunge să le pice sub ochi, să sărbătorească cu fericire în suflet Crăciunul și Anul Nou, să dea la spate necazurile din anul ce e pe terminate și să privească cu optimism, determinare și drept în ochi anul ce va să vină. Lupta de-abia începe și cu siguranță vom învinge! Los Angeles, 26.12.2017, 11:55”, a publicat Irinel Columbeanu pe contul de socializare.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png