Irinel Columbeanu, dezvăluiri intime în emisiunea lui Denise Rifai. Cât cheltuiește lunar pe mâncare fostul milionar

Ultima actualizare:

    Irinel Columbeanu, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifaifoto: Kanal  D
Irinel Columbeanu, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifaifoto: Kanal D

Supranumit recent și “milionarul falimentar”, celebrul om de afaceri, care acum stă cu chirie într-un bloc din Colentina, a vorbit despre mărire și decădere în ediția de marți seara a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri interesante despre viața sa privată și despre afacerile care l-au falimentat.

Irinel Columbeanu (63 de ani), a cărui avere era estimată, în trecut, la zeci de milioane de euro, și a cărui viață s-a desfășurat pe prima pagină a ziarelor, a făcut lumină în ceea ce privește relațiile sale, dar și asupra presupuselor motive care l-au scos din clasamentele cu bogații României.

Așa cum prevede regulamentul emisiunii, fostul soț al Monicăi Gabor a avut la dispoziție 2 minute să răspundă la fiecare dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai. “Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, “V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, “Sunteți un afemeiat?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”, au fost doar câteva dintre întrebările adresate celebrului om de afaceri, care a rămas fără vila de la Izvorani, fără afaceri, fără soție, dar și fără Irinuca, fiica lui fiind stabilită acum peste Ocean, cu mama ei, în palatul milionarului chinez Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a fost înrebat despre cum a reușit să piardă 150 de milioane de euro, iar fostul afacerist a răspuns sincer. „Da, practic, deciziile au fost greșite în locurile de desfășurare a afacerilor. Domeniul era foarte nou. Climatul ce înconjura aceasta afacere, cea cu ciment, a devenit neprielnică”, a explicat Irinel Columbeanu.

Întrebat ce au iubit femeile la el, acesta a răspuns vag: „Șarmul”. În aceeași notă, acesta a fost întrebat dacă se consideră un om atrăgător. „Eu cred că da. Probabil sunt săritor”.

Schimbând registrul întrebărilor, Denise Rifai l-a întrebat dacă plecarea fiicei lui, Irina, a fost decizia acesteia. El a răspuns că Irina și-a dorit să se mute în America. 

Întrebat câți bani cheltuiește pe mâncare lunar, acesta a răspuns cu o sumă aproximată la 3000-5000 lei. ”Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea câți bani cheltuiește lunar pe mâncare.

Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă este afemeiat, iar răspunsul a fost pe măsură: „Sunt un pic afemeiat, da”. 

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a răspuns el după ce a fost întrebat care este motivul pentru care își alege doar femei atât de tinere. 

Denise i-a pus o întrebare care a fost pe buzele tuturor ani la rând și anume „V-a iubit Monica Columbeanu?”. Răspunsul acestuia a venit fără ezitare: „Da, m-a iubit Monica. Eu cred că da”.

Citește și:

S-a întors roata vieții! Moni la palat, în Malibu, Iri cu chirie, în Colentina. Imagini din casele lor

FOTO EXCLUSIV! Irinel Columbeanu s-a mutat în Colentina și conduce un Opel la mâna a doua

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net