Irinel Columbeanu, primele dezvăluiri despre trecutul complicat al Monicăi: "Dinu Damaschin era un pește prost"

Ultima actualizare:

    Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la începutul relației lorfoto: Click!
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la începutul relației lorfoto: Click!

Irinel Columbeanu a dezgropat trecutul și a spus lucruri incendiare într-o discuție cu moderatorul Mădălin Ionescu, la Metropola TV. Fostul milionar de la Izvorani a vorbit și despre perioada mai puțin roz din viața fostei soții.

Irinel Columbeanu (63 de ani) a jonglat cu răspunsurile în cadrul interviului cu Mădălin Ionescu, dar a și povestit lucruri pe care până acum le-a ținut la secret. "Eu tot timpul am fost liber, dar am și oferit libertatea", i-a spus Irinel lui Mădălin Ionescu, atunci când acesta l-a întrebat de ce s-a autointitulat ca fiind "puțin afemeiat". Mădălin Ionescu l-a mai provocat pe Irinel să facă un top 5 al femeilor din viața lui, dar acesta a ezitat, pentru ca fostele lui iubite să nu se simtă jignite. A recunoscut însă că Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor se află în acest clasament. De Monica, Irinel a divorțat cu scandal în 2011, după 5 ani de mariaj.

Irinel Columbeanu: "S-a ajuns de la fenomenul Bacău, la fenomenul Caracal"

Fostul milionar de la Izvorani a mai dezvăluit că vrea să lanseze o carte autobiografică, plină de picanterii. "Ați cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxeneți?", a fost întrebarea care a deschis subiectul Dinu Damaschin. „Nu, nici vorbă....Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți, atât în conținut cât și în formă", a spus Irinel. "Dinu Damaschin era un pește prost și nu cred că merită atenția mea. Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin s-a extins, de fapt el era extins deja în mai toate orașele țării, și așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău, la fenomenul Caracal. Eu, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o", a declarat Irinel Columbeanu la Metropola TV.

"Eu i-am construit Monicăi un postament, pe care ea să se suie și să se simtă bine"

  • Mădălin Ionescu: Monica ar trebui să vă fie mult mai recunoscătoare?

Irinel Columbeanu: Eu zic că da și cred că este. Nu cred că recunoștința se măsoară în bani. Să nu uităm că ea are grijă de iIina în acest moment, iar pentru mine este cea mai mare dovadă de recunoștință

  • Mădălin Ionescu: Dacă nu v-ar fi cunoscut, unde ar fi fost Monica Gabor astăzi?

Irinel Columbeanu: Este o întrebare la care numai Dumnezeu poate să răspundă.

  • Mădălin Ionescu: Și-ar fi irosit viața? Acum nu putem să nu ne gândim...

Irinel Columbeanu: Haideți să facem ceva ca să fie curmate astfel de pericole care se ivesc în calea acestor tinere fete, care sunt frumoase. Fiind frumoase sunt și dorite, după care vin astfel de nenorociți, care le propun un alt mod de viață mult mai simplu și cu efecte imediate în îmbunătățirea nivelului lor de trai. Nu a fost deloc activitatea pe care eu am făcut-o cu Monica. Eu i-am construit Monicăi un postament, pe care ea să se suie și să se simtă bine. Nu cred că acest lucru l-ar fi propus peștii fetelor pe care le exploatau.

Drama Monicăi Gabor: «Am fost violată şi vândută pe 1.000 de dolari»

Numele fostei soţii a lui Irinel Columbeanu a apărut în scandalul izbucnit în 2011, când Dinu Damaschin a fost reţinut de poliţişti pentru trafic de minore. Monica nu a negat faptul că a fost victima bărbatului din Bacău, care le promitea fetelor din familii sărace că le ajută să-şi construiască o carieră în modelling sau în televiziune. Experienţa Monicăi cu Damaschin a fost urâtă, dar nu s-a comparat cu ce avea să urmeze! La câteva zile de la arestarea "tatălui adoptiv", în decembrie 2011, ea a povestit detalii şocante din viaţa dinainte de Irinel, când era doar o elevă şi nu-şi începuse viaţa sexuală. Monica Gabor a relatat că Dinu Damaschin a "vândut-o" unui bărbat numit Cristi Tănase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligată să se culce. "Într-o seară, Dinu Damaschin m-a dus la Latin, unde l-a invitat și pe Cristi Tanase și i-a spus acestuia că sunt virgină și că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord și m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinței mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tănase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat", a declarat ea.

Aproximativ 40 de fete i-au căzut în plasă lui Dinu Damaschin

În dosarul judecat la Tribunalul Bacău, anchetatorii au strâns date despre aproximativ 40 de victime ale lui Dinu Damaschin şi ale complicilor săi. Fetele erau obligate să facă sex cu diverşi bărbaţi în "saloane de masaj", situate în zone ultracentrale din Bucureşti. Sătule de abuzuri, câteva dintre aceste fete, printre care şi Monica Gabor, au depus plângere împotriva lui Damaschin în 2004, când fosta doamnă Columbeanu avea doar 16 ani! Dinu Damaschin a murit în februarie 2012, în timpul procesului, la Bacău.

Citește și:

FOTO Incredibil! Drama Monicăi Gabor: «Am fost violată şi vândută pe 1.000 de dolari»

Bărbaţii care ar fi obligat-o pe Monica Gabor să se prostitueze, condamnaţi la ani grei de puşcărie

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net