Irinel Columbeanu şi Nick Rădoi s-au împăcat cu iubitele tinerele

image
Irinel şi Oana au fost prezenţi, luni, la inaugurarea unui local cu specific libanez

Chiar dacă nu se mai află la anii tinereţii, Irinel Columbeanu iubeşte cu patos şi la 61 de ani. Deşi pusese punct relaţiei cu Oana Cojocaru, iată că cei doi s-au afişat din nou împreună, la un eveniment monden, semn că nu pot trăi unul fără celălalt. Dar şi Nick Rădoi (57 de ani) sărbătoreşte împăcarea cu bruneta lui, Mădălina Apostol.

Celebrii Don Juani de pe la noi, care nu au ”iertat” în ultimii ani nici o tânără, au suferit enorm după ultimele iubite. Este vorba despre Irinel Columbeanu şi Nick Rădoi, prieteni la cataramă, cu pasiuni comune pentru maşini scumpe, femei frumoase şi distracţii pe iahturi. Milionarul de la Izvorani s-a îndrăgostit lulea, la începutul primăverii, de Oana Cojocaru (23 de ani), o studentă mai mică decât el cu 38 de ani. Şi-au petrecut vacanţa împreună, iar la un moment dat tânăra s-a mutat în somptuoasa lui vilă. 

Deşi lucrurile mergeau bine, iată că luna trecută ei au anunţat despărţirea. Nu au mai apărut împreună, până luni seară, când Irinel şi-a făcut apariţia cu ocazia inaugurării unui restaurant cu specific libanez. Însă nu a venit singur, ci de mânuţă cu  Oana. Îmbrăcat elegant, în haine scumpe şi fine, el s-a asortat perfect cu iubita lui, care a ales culori neutre în vestimentaţie. Au stat la masă unde s-au răsfăţat cu bucate arăbeşti şi au ciocnit pahare cu şampanie, semn că iubirea continuă să plutească în aer şi că toate relele s-au dus pe Apa Sâmbetei. 

image
Între cei doi e o diferenţă de 38 de ani

Iată însă că şi amicul lui de suflet, Nick Rădoi, are din nou fluturaşi în stomac! Săptămâna trecută, acesta s-a împăcat cu femeia pentru care a făcut o pasiune nebună, senzuala brunetă Mădălina Apostol (33 de ani). Cei doi se află la cea de-a treia împăcare, după o pauză de un an. Prietena Monicăi Gabor nu este doar una din categoria femeilor frumoase, ea fiind, deopotrivă, inteligentă, dar şi extrem de pricepută în bucătărie. Nick e topit după sarmale, dar şi după plăcinte poale-n brâu, făcute chiar de ea, lăudând-o adesea. Mădălina a confirmat împăcarea cu vestitul afacerist care locuieşte în America, aşa că s-ar putea ca în perioada următoare să-i vedem din nou îmbrăţişaţi, în Mexic, SUA sau  în România, pentru că Nick vrea să mai revină până la finalul anului.

image
Mădălina a confirmat împăcarea cu Nick Rădoi

image
Mădălina e mai mică decât Nick cu 24 de ani

Bogdan Mara şi fosta soţie sunt  tot împreună, şi după divorţ

Frumoşi, eleganţi şi cu zâmbetul pe buze, alături de gemenii lor Charlenne Marie şi Christian Bogdan - aşa s-au prezentat, de curând, Dana şi Bogdan Mara, la un eveniment monden. Nici nu ai fi zis că sunt divorţaţi. După cum se ştie, fostul fotbalist şi blonda s-au separat oficial la notar în urmă cu doi ani, însă după un an au hotărât să se împace de dragul copiilor pe care îi au împreună, dar şi al celor 15 ani de când se cunosc. Lansarea unui locul de joacă din Pipera a fost o ocazie bună să se întâlnească şi să socializeze cu prietenii lor, însă în acelaşi timp au fost extrem de grijulii cu micuţii lor, s-au jucat împreună, au râs, şi s-au comportat ca în vremurile când se iubeau cu patos. Li se citeşte pe chip fericirea, iar copilaşii sunt şi ei bucuroşi alături de părinţii lor.   

image
Mara şi Dana s-au împăcat de dragul copiilor
vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png