├Ä┼či caut─â disperat alt─â cas─â, dup─â ce a pierdut apartamentul de lux

image
Marcel Toader s-a întâlnit cu un bărbat, în zona Dorobanţi, unde a scos la vânzare un apartament

Vremurile ├«n care se l─âf─âia ├«n lux ca un prin┼ú sunt de domeniul trecutului, pentru omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani), devenit celebru datorit─â rela┼úiilor amoroase cu femei superbe din show-biz. R─âmas singur, dup─â divor┼úul de solista Maria Constantin, acesta a pierdut, ├«n instan┼ú─â, ┼či apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase s─â pl─âteasc─â res┬ştan┼úele ┼či penaliz─ârile la ├«ntre┼úinere, ├«n valoare de aproape 40.000 de lei.

Magistra┼úii Judec─âtoriei Sectorului 5 au dispus, anul trecut, executarea silit─â din locuin┼úa de pe strada Brezoianu, ├«ns─â celebrul om de afaceri nu s-a clintit din loc, de┼či avea la dispozi┼úie 30 de zile s─â p─âr─âseasc─â imobilul pierdut ├«n instan┼ú─â. Contactat de reporterii Click!, Sorin Stan, administratorul blocului ├«n care Marcel Toader locuie┼čte, de mai bine de 15 ani, ne-a spus: ÔÇťDe v├ónzarea casei se ocup─â lichidatorul, nicidecum domnul Marcel Toader, ├«ntruc├ót nu ├«i mai apar┼úine acest imobil. Dup─â cum se ┼čtie, firma lui a fost executat─â silit, iar acesta este singurul bun care ├«i mai apar┼úine ┼či care va fi v├óndut pentru acoperirea datoriilor pe care le are. C├ót despre domnul Toader, el ├«nc─â mai locuie┼čte ├«n acest apartament, de┼či nu ar mai fi trebuit s─â ├«l l─âs─âm. ├Äns─â este un gest de umanitate. Cu siguran┼ú─â nu va mai sta mult pe aiciÔÇŁ.

image
Marcel a trăit ca un prinţ în casa din zona Brezoianu

image
Acesta este apartamentul pe care Marcel l-ar fi vizionat zilele acesta

Iat─â c─â zilele trecute, Marcel Toader a fost surprins de fotoreporterii Click!, ├«n zona Doroban┼úi, ├«n timp ce se ├«nt├ólnea cu un b─ârbat, cel mai probabil un agent imobiliar. Cei doi au intrat ├«ntr-un bloc ├«n care fusese scos la v├ónzare un apartament. Marcel nu a dorit s─â ne vorbeasc─â despre mutarea lui, ├«ns─â, ├«nainte de procesul ├«n care a pierdut agoniseala de o via┼ú─â, el a povestit despre problemele financiare: ÔÇťVoi fi executat silit, iar acest apartament va fi v├óndut la licita┼úie. Am datorii de peste 35.000 de lei, dintre care jum─âtate din bani ├«nseamn─â penalit─â┼úi. Nu am vrut s─â mai achit ace┼čti bani, pentru c─â eu am f─âcut ni┼čte lucruri ├«n aceast─â cas─â, care nu mi-au fost recunoscute. ├Än ultimii trei ani tot ce am c├ó┼čtigat eu am investit ├«n fosta so┼úie. Asta ├«nseamn─â haine, videoclipuri, albume. Uneori mergeam ┼či la evenimente degeaba, cu banii sco┼či din buzunar. Promovarea cost─â! Maria nu s-a g├óndit vreodat─â c├ót cost─â ├«ntre┼úinerea sau telefonul. Aici era un fel de hotel California. Ea venea doar s─â m─ân├ónce ┼či s─â doarm─â aiciÔÇŁ, a spus el, la Antena 1. 

Fostele so┼úii sus┼úin c─â el le-ar fi ┬źjumulit┬╗ de bani!┬á

image

Anamaria Feren┼ú a precizat c─â l-a ├«mprumutat pe Marcel Toader cu 21.000 de euro, bani pe care nu i-ar mai fi v─âzut ├«napoi. Apoi, el a bifat o rela┼úie-fulger cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni, Marian Ghenu. Gurile-rele spuneau c─â afaceristul ar fi dorit s─â ob┼úin─â o bucat─â de p─âm├ónt de la tata-socru. Marcel ┼či Diana au divor┼úat dup─â doar o lun─â. Iar Gabriela Cristea l-a acuzat pe Marcel, ├«n 2013, c─â i-au disp─ârut din cont 400.000 de euro, bani pe  care acesta ├«i investise, p─âgubos, ├«ntr-un Aqua Parc. Dar ┼či Maria Constantin le povestea prietenilor c─â Marcel nu aduce nici un ban ├«n cas─â, iar fosta juc─âtoare de tenis C─ât─âlina Cristea a precizat, pentru wowbiz.ro:  ÔÇŁMarcel avea ├«nc─â de pe atunci afacerea cu piscinele. Mi-a propus s─â intru ┼či eu cu o sum─â de bani, dar am refuzatÔÇŁ. 

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg