Ispita Mircea de la „Insula Iubirii” a devenit tătic pentru prima oară! Prima imagine cu micuțul

27 noiembrie 2021
image
Ispita Mircea de la „Insula Iubirii” a devenit tătic pentru prima oarăFoto: Facebook

Chiar Mircea Moldovan Radu a fost cel care a făcut marele anunț pe contul său personal de Instagram, acolo unde a publicat și primele imagini cu băiețelul lui de care deja este extrem de mândru. Considerat drept una dintre ele mai atrăgătoare ispite masculine de la „Insula Iubirii”, difuzată de Antena 1, Mircea și-a „supărat” admiratoarele atunci când a decis să părăsească lumina reflectoarelor și să se facă băiat de casă.

Au trecut aproape doi ani de când Mircea Moldovan Radu s-a sustras din lumea mondenă pentru viața de familie, acesta având o relație cu Simona, femeia care i-a și dăruit primul copil, de la începutul anului 2021. Partenera lui Mircea a născut pe 23 noiembrie un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică a dezvăluit atunci și numele micuțului: „Liam Moldovan”.

image
Micuțul a primit numele „Liam”Foto: Arhivă personală

Mircea și iubita lui, Simona, sunt oficial împreună de doi ani, de când el s-a întors de la filmările pentru „Insula iubirii”. Cei doi vorbeau de multă vreme, însă la întoarcerea lui în țară lucrurile au devenit mai serioase. Acesta chiar mărturisea în urmă cu ceva vreme că cea mai mare dorință a sa este să își formeze o familie și iată că visul i s-a îndeplinit.

image
Mircea, alături de iubita lui și de cățelușul familieiFoto: Arhivă personală

Mircea Moldovan a recunoscut că și-a dorit foarte mult un băiețel, în condițiile în care în familia lui sunt doar fetițe. „Voi fi tată de băiat, sunt foarte mândru. Având în vedere că în familie avem deja doua fetite, un băiețel este exact ceea ce trebuia. Am emoții pentru când îl voi ține în brate. Nimeni nu s-a născut pregătit sa fie tată. Să fiu sincer îmi este frică de tot, de când o să-i fac băiță, când o să-i schimb scutecul”, spunea Mircea Moldovan, la Antena Stars, nu cu mult timp în urmă.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png