Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Primele imagini cu micuțul

image
Nicoleta de la Insula Iubirii a născut un băiețel

Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii a devenit mămică și este în al nouălea cer. Vedeta a publicat primele imagini cu micuțul și se poate citi cu ușurință pe chipul ei cât de fericită este.

Nicoleta Dragne a adus pe lume un băiețel. Ispita de la ”Insula Iubirii” a născut prematur la 35 de săptămâni. Cu toate acestea, bebelușul ei este perfect sănătos, iar mama radiază de bucurie. 

image
Nicoleta de la Insula Iubirii a născut un băiețelFoto Instagram

Vedeta a publicat mai multe imagini și clipuri cu ea din spital, din maternitate, unde i s-a împlinit cel ami mare vis. Iubitul ei, Vlad, i-a fost alături în fiecare moment pe care a trebuit să-l parcurgă pe acest drum, iar cei doi acum par împliniți și foarte ferciți.

image
Foto Instagram

”Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații.”, a povestit ea pe rețelele de socializare. 

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png