Israela şi soţul ei mai tânăr cu 30 de ani, subiect de film! Ce roluri vor interpreta cei doi


    Isralea şi soţul ei, Liviu
Isralea şi soţul ei, Liviu

Israela Vodovoz (71 de ani) şi soţul ei mai tânăr cu 30 de ani, Liviu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Se pare că un nou capitol pare să se scrie în relaţia celor doi. Liviu urmează să realizeze un film despre viaţa lui personală.

Israela a dezvăluit în cadrul unui interviu telefonic că soţul ei, Liviu, în vârstă de 41 de ani, a scris un draft de scenariu despre viaţa lui, pentru care a primit oferte chiar şi de la case de producţie din America. Vedeta a spus că filmul ce urmează să fie realizat va descrie viaţa soţului ei, care va fi şi protagonistul producţiei.

„Ideea de film a fost a lui Liviu. El vrea de mult timp să devănă actor. El vede filmele din punct de vedere al regizorului.Scenariul e făcut draft şi este despre viaţa lui Liviu. Draftul trebuie dezvoltat, trebuie văzut de un regizor. Dacă va fi vorba despre un film sau un serial, asta depinde de scenarist", a spus Israela la Antena Stars.

Întrebată despre relaţia cu soţul mai tânăr cu 30 de ani, aceasta a spus că au o viaţă de cuplu normală şi că se iubesc pe zi ce trece mai mult.

„Viaţa noastră este viaţa unui cuplu, cu suişuri şi coborâşuri. Poate ne iubim mai mult decât în prima zi", a încheiat aceasta.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
cub catalin botezatu png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
Masina intrata in gard, Db mp4 thumbnail png
microfon ascuns mic shutterstock 2138678309 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg