Israela Vodovoz a murit. Cum a fost găsită


    Israela Vodovoz
Israela Vodovoz

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în baie, în seara zilei de 9 martie. Conform surselor, Israela nu mai răspunsese la telefon de 5 zile, iar avocata ei a chemat autoritățile, întrând în locuință cu forța.

Conform Spynews.ro, trupul neînsuflețit al ei a fost gășit în baie, dezbrăcată. Ea avea 70 de ani atunci când a decedat.

Israela Vodovoz s-a căsătorit în anul 2008 cu Liviu Arteni, și diferența de vârstă dintre cei doi nu a contat deloc pentru niciunul. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, iar timp de 8 ani de zile, căsnicia lor a mers bine, însă Liviu a ales să divorțeze de ea în 2016. 

[[{"fid":"2987663","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"title":"Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Prezentă în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, în urmă cu o lună, Israela a explicat că suferea de astm, boală pe care încerca să o țină sub control. 

"Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti... eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine... sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK," declara Israela în data de 8 februarie la Antena Stars.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg