Istoria nefericită a familiei Busuioc! Maria a cântat cu speranța că își va aduce tatăl acasă

23 septembrie 2017
simeon stalpnicul png
Costel a plecat de lângă familie pentru a munci în Statele Unite ale Americii și a-i asigura un trai decent Foto: Adevărul

Vineri, 22 septembrie, o concurentă timidă, dar cu o voce deosebită i-a emoționat pe cei din juriul emisiunii "X Factor". Maria Ioana Busuioc (18 ani), fiica lui Costel Busuioc, românul care a câștigat concursul "Hijos de Babel", a urcat pe scenă și a primit, fără ca jurații să stea pe gânduri, patru de "DA" și un bilet spre etapa următoare a competiției.

În timp ce fiica sa apre în fața juraților, Costel Busuioc este plecat într-un turneu de un an în Statele Unite ale Americii și Canada. ”M-am obișnuit cu lipsa lui, am învățat să am grijă de mine și să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emoționată fiica lui Costel Busuioc.

simeon stalpnicul png
Maria, în urmă cu 9 ani Foto:Adevărul

Costel Busuioc, un muncitor român aflat în Spania, a devenit cunoscut în toată lumea după ce, în 2008, a câștigat, cu vocea sa de tenor, concursul ”Hijos de Babel”. În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-și întreține familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.

simeon stalpnicul png
Costel trăia alături de soție și de cei patru copii într-un apartament modestFoto:Adevărul

În ciuda faimei de care s-a bucurat Costel după câștigarea concursului, familia Busuioc a continuat să ducă un trai aflat la limita subzistenței, iar el s-a văzut nevoit să ia o decizie dificilă: să plece de lângă soția și copiii săi pentru a munci în stăinătate și a le putea asigura cele necesare.  Busuioc a vorbit în numeroase rânduri despre dificultățile financiare pe care le întâmpină. “Din 2009 m-am întors în ţară. Trăiesc numai din muzică şi îmi este foarte dificil. Am de crescut patru copii şi, chiar dacă unii au spus că nu am gijă de ei, să ştiţi că nu este adevărat “, a declarat Costel pentru Click!

Înainte de a lua decizia să plece, din nou, la muncă în străinătate, Costel Busuioc stătea într-un apartament modest din Timișoara alături de soție și de cei patru copii. Atunci când  observat că nu mai poate face față plății facturilor și cerințelor copiilor a decis să îți încerce norocul în Statele Unite ale Americii.

simeon stalpnicul png
Costel susține că fiica sa, Maria i-a moștenit talentul muzicalFoto: Adevărul

Vineri, 22 septembrie, fiica lui Costel, cea despre care el afirma mândru că i-a moștenit talentul, a pășit timidă pe scena "X Factor" și a avut o prestație impecabilă.  Maria a câștigat aprecierea celor din juriu, care au fost curioși să afle o parte din povestea ei dură de viață. Maria le-a povestit că, inițial, nu îi spusese tatălui său că va participa la emisiunea de teamă să nu îl agite. ”Inițial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții”, a povestit Maria.

Adolescenta este speranța celor dragi de a ieși din starea în care se află, iar câștigarea marelui premiu de către aceasta ar putea însemna reîntoarcerea lui Costel în țară și reîntregirea familiei dezbinate de lipsurile materiale.

Vezi aici cum a cântat fiica lui Costel Busuioc la "X Factor"

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg