Iubire de-o vară? Viviana Sposub a șters toate pozele cu George Burcea

18 august 2021
image
S-au despărțit Viviana Sposub și George Burcea?Foto: Arhivă personală

Deși au aniversat de curând un an de relație, se pare că sărbătorirea a fost începutul sfârșitului lor de relație. Viviana Sposub și George Burcea păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, însă un gest al prezentatoarei TV i-a făcut pe fanii celor doi să se gândească că aceștia au decis să pornească pe căi separate.

Deși și-au găsit dragostea pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”, se pare că flacăra dintre George Burcea și Viviana Sposub nu a durat nici mai mult, nici mai puțin de un an. Se pare că lucrurile nu au fost atât de roz între cei doi, așa cum apăreau pe rețelele de socializare, având în vedere că Viviana a recurs la un gest care e posibil să fi dat de gol despărțirea.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?

Fanii celor doi au observat imediat că prezentatoarea TV a șters de pe conturile ei personale toate imaginile pe care le avea alături de George Burcea, lucru care ar putea însemna că relația dintre cei doi s-a terminat. Aceștia nu au discutat încă despre subiect, însă faptul că nu mai apare nicio urmă din relația lor în mediul online vorbește de la sine.

Astfel, la scurt timp după ce au aniversat un an de relație, toate momentele romantice de pe rețelele de socializare, deloc puține, s-au evaporat de pe contul ei de Instagram.

Pe de altă parte, George Burcea încă mai păstrează fotografiile în care apare alături de Viviana Sposub. Totuși, prezentatoarea TV este cât se poate de hotărâtă, deoarece nici măcar nu îl mai urmărește pe acesta Instagram, ștergând orice urmă care ar putea să o lege de el.

De asemenea, un alt indiciu care poate duce cu gândul la ruptura dintre George Burcea și Viviana Sposub este faptul că aceasta a mers neînsoțită la toate evenimentele la care a participat în ultimul timp sau la întrunirile de familie, de unde și George era înainte nelipsit.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png