Iubita lui Liviu Vârciu și-a vândut casa ca să-l scape pe solist de datorii: «A făcut gestul suprem»

image
Liviu şi Anda au de trei ani o dragoste cu năbădăi Foto: Mihai Ionescu

În paralel cu filmările pentru emisiunile de la Antena 1, cu prezentările de evenimente şi cu spectacolele, Liviu Vârciu mai are o surpriză pentru fanii lui. Pregăteşte un film pentru marele ecrane în care şi-a investit toate economiile, iar iubita lui, Anda Călin, şi-a vândut apartamentul ca să-l sprijine financiar.

În paralel cu proiectele de la Antena 1 şi cele particulare de prezentări de evenimente şi concerte, Liviu Vârciu (38 de ani) lucrează de câteva luni la un film de comedie. Acesta este unul dintre proiectele la care visează de ceva vreme şi la care actorul cântăreţ are triplu rol: actor, producător şi scenarist. Este vorba despre pelicula „Zăpadă, ceai şi dragoste” pentru care a lucrat în ultimele luni şi în care apar foarte mulţi dintre prietenii lui, printre care Dorian Popa, Dan Negru, Sali Levent şi mulţi alţii. S-ar părea că acest proiect l-a cam curăţat de bani şi a ajuns la fundul sacului, având în vedere că a apelat la mama copilului său. Anda Călin şi-a vândut apartamentul ca să finanţeze proiectul iubitului ei. Se aude că modelul și-ar fi vândut casa pe suma de 100.000 de euro, bani pe care i-a donat lui Liviu. Ea a devenit astfel parteneră la proiectul de film.

Invitat la emisiunea lui Dan Capatos, Liviu Vârciu a povestit că iubita lui a făcut „gestul suprem prin care i-a dovedit marea dragoste”. Banii de la Anda au fost ca un balon de oxigen pentru Liviu care îşi poate continua proiectele. Ei au devenit părinţi în 2017 şi de atunci locuiesc împreună în vila cu trei etaje, de peste 200.000 de euro, a lui Vârciu, în Băneasa, chiar dacă au mai avut mici certuri şi despărţiri.

„Anda şi-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea ştie că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Mi-era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a mai spus Liviu la emisiunea lui Dan Caparos, „Xtra Night Show”. Pentru film, Liviu vrea să mai atragă de partea lui câţiva sponsori ca să mai micşoreze din costuri. Dacă va reuşi sau nu, rămâne de văzut pentru că lansarea va avea loc anul viitor, chiar de ziua solistului, pe 17 martie 2020.

image
FotoJet jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif