Iubita lui Moga nu are linişte nici în luna a şasea de sarcină! Printre reportaje şi filmări pentru videoclipuri, Bianca Lăpuşte învaţă şi pentru licenţă EXCLUSIV


    Graviduţa Bianca Lăpuşte e ca argintul viu în luna a şasea  de sarcină. Şi alte vedete merg la serviciu cu burtica la gură
Graviduţa Bianca Lăpuşte e ca argintul viu în luna a şasea de sarcină. Şi alte vedete merg la serviciu cu burtica la gură

Actriţele, vedetele de televiziune sau cântăreţele din showbiz-ul românesc s-au obişnuit să muncească până în ultima lună de sarcină sau să revină la serviciu în perioada de lăuzie. Şi anul acesta avem pe micul ecran exemple cu duiumul.

Una dintre vedetele care-şi plimbă burtica la televizor, în luna a şasea de sarcină, este Bianca Lăpuşte (22 de ani), corespondent al ştirilor PRO TV. Logodnica lui Marius Moga (33 de ani) este extrem de activă, căci recent a apărut în videoclipul iubitului ei, la piesa „Suntem păsări călătoare”, a participat la Cluj, la festivitatea de absolvire a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, dar a făcut şi reportaje pentru postul de televiziune la care lucrează.

Andra
Andra

Alina Puşcaş
Alina Puşcaş

În plus, Bianca îl însoţeşte pe Marius şi la evenimente mondene, dar în paralel cu distracţia, vedeta se ocupă şi de studiu, căci se pregăteşte pentru examenul de licenţă. „Bianca este activă, deşi ar trebui să se odihnească. Important este că se simte bine. Acum şi-a luat concediu ca să înveţe pentru licenţă, dar va reveni la serviciu, probabil va lucra până în ultima lună de sarcină”, ne-au povestit surse din apropierea vedetei. Bianca şi Marius vor deveni părinţii unei fetiţe la sfârşitul verii.

Alina Puşcaş prezintă "Splash, vedete la apă!"

Face reportaje la PRO TV
Face reportaje la PRO TV

Frumoasa Alina Puşcaş (31 de ani) e şi ea o viitoare mămică extrem de activă. În aceste zile, prezentatoarea se află la Bacău, unde filmează pentru „Splash, vedete la apă!”, show care va reveni curând la Antena 1. Ea va fi gazda emisiunii, alături de Pepe şi Diana Munteanu. Însărcinată în luna a şasea, Puşcaş are timp pentru şedinţe foto, interviuri şi apariţii la evenimente mondene.

Andra, emisiuni în direct în luna a opta

A mers la festivitatea  de absolvire
A mers la festivitatea de absolvire

Însărcinată pentru a doua oară, Andra (28 de ani) va deveni mamă de fată în iulie, când solista e programată la operaţia de cezariană. Pentru că se apropie sorocul, Andra şi-a anulat o parte din concerte, întrucât nu se mai poate deplasa atât de uşor, însă şi-a dus la bun sfârşit rolul de jurat la emisiunea “Românii au talent”. Vineri s-a încheiat show-ul de la PRO TV, în care Andra a apărut cu o burtică imensă.

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png