Iubita lui Nick Rădoi pune la punct răutăcioşii care nu cred în sentimentele ei

image
Mădălina Apostol, cunoscută până nu demult drept "cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor" are, de câteva luni, o relaţie cu afaceristul Nick RădoiSursă foto:Facebook

Mădălina Apostol, ultima cucerire a lui Nick Rădoi, a izbucnit pe pagina ei de Facebook. Sătulă să primească tot felul de comentarii acide pe pagina ei de Facebook, bruneta a pus punctul pe "i".

De când are o relaţie cu afaceristul Nick Rădoi, Mădălina primeşte zilnic zeci de mesaje pe reţelele de socializare. Cele mai multe persoane cred că sentimentele ei pentru milionarul de peste Ocean sunt influenţate şi de banii pe care acesta îi are în conturi. Cu alte cuvinte, o acuză pe brunetă că stă cu Rădoi doar pentru bani.

Vezi mai jos o galerie foto cu cei doi îndrăgostiţi

Astăzi, ea i-a pus la punct pe toţi cu un mesaj cât se poate de clar.

"Dupa cum se vede, noi suntem fericiţi şi ne iubim. Îi rugăm pe cei care nu pot accepta ideea ca doi oameni se iubesc, să ne scoată din listă, eventual şi un block ar fi ok. Inţelegeţi o dată pt totdeauna că NU ne interesează opiniile voastre de prost gust, NU ne afecteaza şi NU vă face cu nimic mai speciali. Nu aveti voi trei mâini şi trei picioare, iar noi doar două. Sunteti oameni la fel ca noi şi NU aveţi dreptul să judecaţi pe nimeni. Totuşi, dacă frustrările au pus stăpânire pe voi, vă asigur că în scurt timp veţi suferi atacuri de cord. Pentru a evita, faceţi un singur click: block! In rest, pe cei care ne susţin din suflet, ii iubim!!", a scris ea pe pagina de Facebook.

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
vladimir putin Sursă: Profimedia
fata violata pixabay
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png