Iubita lui Ristei s-a făcut remarcată într-un show controversat. La ce emisiune a apărut în trecut Naomi Hedman

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Cunoscută în România după ce a participat în cadrul emisiunii „X Factor”, devenind și iubita unuia dintre jurații show-ului, Florin Ristei, Naomi Hedman nu e la prima apariție pe micile ecrane însă.

„Pantera” de la „X Factor”, așa cum a fost denumită după apariția pe scena emisiunii, a participat în trecut și la un show televizat din Marea Britanie, unde a iscat mai multe controverse. 

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach (Fostul meu pe plajă)», unde și-a făcut apariţia în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016.

Așa cum a obișnuit și publicul de la „X Factor”, aceasta purta și pe atunci ţinute extrem de sexy şi provocatoare, și a încercat să îl cucerească și pe unul dintre concurenţi. În emisiunea respectivă foştii parteneri ai participanților sunt implicaţi şi ei, iar bărbaţii trebuie să aleagă dacă rămân într-o relaţie cu vechile iubiri sau merg mai departe cu noile cuceriri, așa că Naomi a fost nevoită să se bată pentru alegerea ei. Chiar și la propriu, nu doar la figurat!

Spunem asta deoarece s-a iscat un mic război între ea și fosta parteneră a celui pe care Naomi pusese ochii. Iubita lui Ristei a fost pe atunci atrasă de un concurent, de Joe, însă controversele au apărut când fosta iubita a acestuia şi-a făcut debutul.

Între Naomi şi Gina s-au iscat discuţii aprinse, ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie. Se pare că cele două s-au  și părui. „Tocmai am fost atacată de o psihopată", spunea Gina la adresa lui Naomi Hedman. Nici mulatra nu s-a lăsat mai prejos atunci: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete".

Vezi video din emisiune pe Okmagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Ion Dolănescu
banner corina danila png
image
actualitate.net
image
actualitate.net