Iubita lui Vali Bărbulescu a pozat fără sutien. Delia Tudose nu se teme de Otniela Sandu

Otniela Sandu a participat și în cadrul emisiunii „Supraviețuitorul” jpeg
Otniela Sandu, căreia i se spune Shakira, a fost concurentă și la emisiunea „Supraviețuitorul”

Unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la Ferma 2019 este fără doar şi poate Vali Bărbulescu (42 de ani). Iniţial un apărător al colegelor sale din cabană, cunoscutul om de televiziune (42 de ani) a început chiar el să calce pe arătură şi să o curteze pe Otniela Sandu. Dacă nu ar ascunde o relaţie de lungă durată cu Delia Tudose, povestea dintre Bărbulescu şi blondina de la Fermă ar putea fi chiar pata de culoare a show-ului.

Printre fanii emisiunii Ferma de la Pro Tv se numără şi Delia Tudose, iubita oficială a lui Vali Bărbulescu. Tânăra are 32 de ani și un trup de invidiat, fiind prin natura meseriei protagonista unor şedinţe foto incendiare. Delia este fotomodel, dar calităţile fizice se pare că nu înseamnă totul, căci iubitul ei are ochi şi pentru alte femei.

image
Delia Tudose, senzuală în faţa aparatului de fotografiatFoto: arhivă personală

La filmările din Fermă, Vali Bărbulescu s-a apropiat nepermis de mult de Otniela Sandu, în condiţiile în care acasă îl aşteaptă senzuala Delia. Ca să-i arate parcă ce ar putea pierde, şatena a început să publice imagini din ce în ce mai fierbinţi, ba chiar să renunţe la sutioen.

“Nu îl aştept pe Vali prea curând acasă, m-a impresionat foarte mult pentru că se descurcă foarte bine în condiţii extreme. Suntem de un deceniu împreună şi e prima dată de când suntem împreună să fim aşa de mult despărţiţi”, declara Delia Tudose pentru Click! 

Ce spune iubita lui Vali Bărbulescu despre rivala Otniela 

Invitată recent la Pro Tv, Delia Tudose a povestit care a fost reacţia ei când a aflat că Vali Bărbulescu va intra într-o competiţie dură. "A fost o chestiune de moment și l-am susținut. Sunt foarte mândră de el pentru că nu sunt cele mai ușoare situații. După părerea mea Moroșanu este cel mai puternic. Niciunul de acolo nu și-ar dori să fie pe ringul de luptă cu Moroșanu", spunea focoasa şatenă.

image
Delia Tudose, senzuală în faţa aparatului de fotografiat

Delia a vorbit şi despre un subiect delicat, al prieteniilor care s-au format în Fermă.  În show, Vali s-a apropiat cel mai mult de Otniela Sandu, pe care o curtează insistent, deşi de acasă Delia stă cu ochii pe el. "Nu mă îngrijorez pentru că oamenii care îl cunosc, știu că Vali dacă are în față o femeie frumoasă va recunoaște că e frumoasă. Să recunoaștem Otniela, chiar e frumoasă. Îmi place mereu că Vali le ia mereu apărarea feteleor. Nu sunt geloasă", a mai spus ea.

Delia Tudose și Vali Bărbulescu sunt împreună de 10 ani. 

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV Iubita lui Vali Bărbulescu este un model pentru cei din jur

Vali Bărbulescu a cerut-o de soţie la miezul nopţii

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub larisa iordache png
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ioan-Marcel Boloș FOTO gov.ro
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png