Iubitul Andreei Bălan, bombardat cu oferte de când e vedetă

Ultima actualizare:

    Solista începe de vineri, 30 octombrie, un turneu în AmericaFoto: arhiva personală
Solista începe de vineri, 30 octombrie, un turneu în AmericaFoto: arhiva personală

Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

Andreea Bălan (31 de ani) a dat la spate relaţiile eşuate cu Keo, care a înşelat-o la greu cu Misty, dar şi cu americanul Michael, după ce soarta i l-a scos în cale pe şarmantul actor George Burcea (27 de ani). S-au cunoscut la filmările videoclipului „Rece”, lansat anul trecut, şi unde George a interpretat, surpriză!, chiar rolul iubitului Andreei.


    Actorul George Burcea s-a trezit bombardat, după ce s-a îndrăgostit de solistă,  cu oferte de reclame la medicamente, bere, telefonie mobilă, bănci şi magazine
Actorul George Burcea s-a trezit bombardat, după ce s-a îndrăgostit de solistă, cu oferte de reclame la medicamente, bere, telefonie mobilă, bănci şi magazine

Discreţi cu viaţa personală, cei doi porumbei s-au ferit până acum să facă prea multe declaraţii privind relaţia lor, însă fotoreporterii Click! l-au surprins adesea pe George în timp ce ieşea dimineaţa din vila Andreei Bălan, din Otopeni, dar şi când îi conducea acesteia maşina, semn că relaţia lor este cât se poate de serioasă.  Iar de ceva vreme, conturile lui George Burcea s-au rotunjit simţitor, fiind asaltat cu contracte de imagine din partea unor firme importante. Dacă vă uitaţi cu atenţie pe micile ecrane, în pauzele publicitare îl vedeţi la tot pasul pe amorezul Bălancei, de la reclamele pentru agenţii imobiliare la magazinele de mobilă, la diverse sortimente de bere din ţară şi din străinătate, la medicamente pentru gât sau la servicii bancare.  A prins roluri importante şi în scurtmetrajul „O lungă aşteptare”, dar şi în filmul indian „Singh is Bliing”. Şi Andreea are o perioadă bună, aflându-se între 23 octombrie şi 15 noiembrie într-un nou turneu în SUA, având concerte în Portland (30 octombrie), Seattle (31 octombrie), Cleveland (1 noiembrie), Philadelphia (6 noiembrie), Chicago (7 noiembrie), Miami (8 noiembrie), New York (13 noiembrie), Toronto (14 noiembrie) şi Kiciner (15 noiembrie): ”Dragii mei, după cum bine ştiti, ador să călătoresc şi să-mi fac vacanţele în America. În această toamnă, mi-am dorit să bucur toţi românii de peste Ocean cu piesele şi cu dansurile mele şi am ales să plec într-un turneu în America şi în Canada, împreună cu bunul meu prieten Jean de la Craiova şi cu solistul de muzică populară Stelian Petcu”, s-a lăudat solista pe un profil de so­cializare.

Şi alte vedete fac mai mulţi bani de când s-au cuplatAntonia şi Alex Velea. De când a renunțat la soțul italian, Vincenzo Castelano, cu care încă se află în proces de divorț, și s-a mutat cu Alex Velea (31 de ani), şi Antoniei (26 de ani) i-a mers ca pe roate.

Actorul George Burcea s-a trezit bombardat, după ce s-a îndrăgostit de solistă,  cu oferte de reclame la medicamente, bere, telefonie mobilă, bănci şi magazine
Actorul George Burcea s-a trezit bombardat, după ce s-a îndrăgostit de solistă, cu oferte de reclame la medicamente, bere, telefonie mobilă, bănci şi magazine

Mai mult, solista a prins reclame la cosmetice, haine, pantofi, sucuri, iar concertele, pe care, mai nou, le susține împreună cu iubitul ei, le bagă în buzunar în jur de 5.000 de euro pentru o cântare.Lidia Buble şi Răzvan Simion. Noul cuplu din show-biz ştie cum să se „vândă”. De cele mai multe ori, Răzvan Simion (35 de ani) și Lidia Buble (22 de ani) lucrează la pachet, ei urcând pe scenă în aceleași spectacole: Răzvan în calitate de prezentator al evenimentului, iar ea, ca solistă.

Apropiaţii lor susțin că acest lucru nu e deloc întâmplător şi că aceasta ar fi una dintre condiţiile impuse de matinalul Răzvan când semnează contractele.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net