Iubitul Andreei Bălan, cea mai emoționantă imagine înainte de a deveni tătic

Ultima actualizare:

    George BurceaFOTO: Arhiva personală
George BurceaFOTO: Arhiva personală

George Burcea (28 de ani), iubitul Andreei Bălan (32 de ani), va deveni în mai puțin de două luni tăticul unui băiețel. Actorul nu-și mai încape în piele de fericire, și pentru a demonstra că se simte cât se poate de pregătit pentru a fi tată, acesta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie care valorează cât o mie de cuvinte.

Andreea Bălan este gravidă în luna a opta cu primul ei copil. Atât ea cât și partenerul ei de viață așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor ține în brațe bebelușul. Se pare că George Burcea e cel mai emoționat de venirea pe lume a copilului lui și deja a început să își intre în rolul de tătic.

Actorul a publicat pe internet o imagine care nu mai are nevoie de nicio descriere. George Burcea a fotografiat șosetele viitorului lui fiu și a mărturisit cu emoție că se pregătește pentru cel mai mare rol din viața lui. ''Cum să fii atât de mic? Vine barza. Un nou rol'', a scris acesta în dreptul imaginii.


    FOTO: Arhiva personală
FOTO: Arhiva personală

Întrebat de fani dacă se va descurca în cel mai greu rol din viața lui, acesta a răspuns că e cât se poate de relaxat și încrezător, iar totul va fi bine, nefăcându-și griji pentru viitoarele responsabiliăți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net