Iubitul Andreei Bălan se antrenează non-stop


    Andreea Bălan şi iubitul ei,  actorul George BurceaFoto: Dorin Constanda
Andreea Bălan şi iubitul ei, actorul George BurceaFoto: Dorin Constanda

A suferit mult după despărțirea de Keo, însă acum, Andreea Bălan se poate considera o femeie norocoasă. Cântăreața are lângă ea nu doar un bărbat frumos, ci și deștept.

De un an de zile, Andreea Bălan este fericită. Are o relație cu George Burcea, un tânăr prea ocupat pentru cei 27 de ani ai lui. Cochetează cu modellingul, de curând el și-a lansat cel de-al doilea volum de poezii, intitulat “Un strop de culoare”, însă actoria rămâne marea dragoste. Mai ales că prin prisma acestui domeniu a întâlnit-o pe Andreea. Actorul a povestit cum își petrece puținul timp liber. ”Merg la sală și obișnuiesc destul de des să ies la alergat. De multe ori îl iau cu mine și pe Jack, câinele meu. Petrec între 8 și 10 ore săptămânal la sală și asta depinde de filmările pe care le am în săptămâna respectivă. Se întâmplă să mai plec prin țară și atunci iau o pauză de la antrenamente. Asta nu înseamnă că nu-mi continui antrenamentele în camera de hotel”, a spus actorul pentru www.ideisanatoase.ro. Originar din Constanța, iubitul Bălancăi a definit cuvântul ”acasă” și l-a comparat cu mama lui.

”Având în vedere faptul că sunt departe de casa părintească, râvnesc un an la o porție de sarmale, friptură de miel, răcitură și/sau tochitură. Deci, pentru mine, acasă este MAMA. Unde este ea, este și casa”, a mai spus Burcea. 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp
Mariah Carey jpg
cub mama theo rose carmen harra png