Iubitul italian, plătit de Cristi Marin să o agreseze pe Mariana Moculescu? «A primit 2.000 €»

Ultima actualizare:

    Mariana Moculescufoto: Arhiva Personală
Mariana Moculescufoto: Arhiva Personală

Mariana Moculescu a făcut noi dezvăluiri în legătură cu abuzurile pe care le-a suportat de la fostul iubit italian. A fost strangulată, bătută, înșelată și scuipată, iar acum, fosta soție a regretatului compozitor a aflat sursa problemelor ei.

Se pare că Massimiliano ar fi recunoscut în fața Marianei că ar fi fost plătit de fostul iubit al acesteia, Cristi Marin, să-i facă viața un calvar.

„Mi-a spus Massimiliano că cel care l-a plătit să îmi facă rău este Cristi Marin. Pentru 2.000 de euro, am fost bătută, scuipată, strangulată și umilită în ultimul hal de un om bolnav, drogat și o mare jigodie cum este tractoristul bețivan, Massimiliano Lorenzini. Nu pot să cred că am avut o relație cu un tractorist sărac”, a scris Mariana Moculescu, pe profilul personal de Facebook.

Se pare că după ce a făcut aceste declarații, aceasta a avut contul blocat timp de câteva zile. După ce a reușit să și-l recupereze, Mariana a reconfirmat informațiile pe care le-a făcut publice înainte de incident.

„Am confirmat identitatea mea celor de la Facebook! Am avut contul blocat din cauza unor prostălăi, care au raportat singura pagină reală a mea! Confirm din nou că Massimiliano a primit 2.000 de euro de la Cristi Marin, ca să îmi facă viața un calvar. Am securizat acest cont, pentru a nu mai avea probleme și cine o mai face, riscă să rămână fără cont”, a scris, ulterior, Mariana Moculescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
Chris Martin jpeg
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
image
actualitate.net
image
actualitate.net