Iubitul Oanei Zăvoranu a renunţat la copilul lui de dragul ei

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu s-a despărţit recent de AlexFOTO: Arhiva personală
Oana Zăvoranu s-a despărţit recent de AlexFOTO: Arhiva personală

Veste şoc pentru Oana Zăvoranu. Actualul iubit, Alex, are un copil dintr-o relaţie anterioară.

Tânărul palestinian a fost invitat joi seară în emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, unde a confirmat că are un fiu, dar că a ales să îl părăsească din dragoste pentru Oana.

''Am un copil, un băiat. Oanei i-am spus, nu i-am spus doamnei Zăvoranu. Urma să îi spunem. Fiul meu are trei ani şi câteva luni. Am renunţat la custodia copilului din moment ce am cunoscut-o pe ea. Ştiu că Oanei nu îi plac copiii şi am renunţat la fiul meu pentru ea. Este dragostea vieţii mele. Copilul nu a fost dorit de către amândoi. Copilul a fost făcut în interes personal. Doar individa l-a dorit pe copil, eu nu l-am vrut. Avea 30 de ani şi a vrut un copil. Am aflat de copil când noi eram despărţiţi. Am zis că nu e al meu. Mama copilului este mai mare ca mine cu şapte ani'', a mărturisit iubitul Oanei Zăvoranu, la Wowbiz.

''Am renunţat la proces. Îmi cerea pensie alimentară mare, peste 30 de milioane lei vechi pe lună. Am zis că îi dau doar 300 de lei. Mi+am asumat până la un punct faptul că am un copil. Acum Oana e pe primul plan. E unica mea dragoste''.

''Am plecat de acasă de la Oana. Nu m-am despărţit de Oana. Dar am ales să plec. Nu a fost uşor să plec de lângă Oana. E iubirea vieţii mele. Nu am iubit pe nimeni cum o iubesc pe Oana. Am renunţat la copil pentru Oana. Nu am ameninţat-o cu sinuciderea pe Oana. Toată lumea o loveşte pe ea, nu pe mine. O bombardează cu telefoane. N-am avut când să ne întâlnim cu doamna Marioara, să îi spunem de fiul meu. Trebuia să îi explic trecutul meu, ce s-a întâmplat. Oana era acasă când am plecat, chiar m-a întrebat unde mă duc, şi i-am zis că plec'', a spus Alex pentru Wowbiz.

Aceasta a dorit să facă lumină cu privire la trecutul lui şi a povestit amănunte din relaţia cu mama copilului: ''Eu nu am fost dorit ca tată, ea a vrut să fie mamă doar ca să plece din ţară, ca să primească bani. În străinătate, femeile care îşi cresc singure copii, primesc bani. Ea a trăit pe spinarea bărbaţilor. Ea se ducea şi se culca cu alţi bărbaţi. Un an şi jumătate am crescut copilul. Nu mi+a cerut nimeni să renunţ la el. Simt că locul meu nu este lângă el. Mama a fost şocată. Din cauza fetei mai aveam puţin şi îmi renegam familia. M-a pus să îmi schimb numele de familie, că ei nu plăcea numele meu de arab'', a dezvăluit iubitul Oanei.

Contactată telefonic, mama Oanei Zăvoranu a rămas şocată: ''Cum să renunţi la un copil? Eu sunt mamă şi nu pot să înţeleg. Păi ce e el, un fruct? Ce e?'', a răspuns Marioara Zăvoranu, la Wowbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net