Iulia Albu a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu: «Întregesc circoteca»


    Iulia Albu a criticat-o pe Bianca Drăgușanu
Iulia Albu a criticat-o pe Bianca Drăgușanu

Iulia Albu și-a spus părerea cu privire la vestimentația purtată de Bianca Drăgușanu. Fashion editorul a criticat dur hainele pe care le poartă fosta soție a lui Victor Slav.

Iulia Albu nu a iertat-o nici de această dată pe Bianca Drăgușanu, și i-a aruncat o serie de vorbe acide. Cele două au mai avut parte de o dispută intensă în urmă cu mai mulți ani, privind rochia de mireasă pe care Bianca a purtat-o la nunta ei. 

Părerea Iuliei Albu nu s-a schimbat de-a lungul timpului și crede că Bianca Drăgușanu are multe lucruri pe care trebuie să le schimbe din garderoba ei. 

„Nu cred că cineva credea cu adevărat că va fi impresionat de rochia purtată de fosta asistenta tv. Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care mi-a confirmat o mai veche teorie. Teoria privește felul în care expunerea poate crea sau distruge un brand. Rochia nu reflectă în niciun fel linia casei de moda care o semnează arătând mai degraba „stângaci” gândită ca o piesă făcută pe comanda în mai orice atelier cât de cât mai răsărit. Desigur că și viitoarea mireasa și-a pus amprenta pe respectiva „creatie”, totul fiind asadar explicabil… Mesele, bijuteriile ieftine, machiajul depasit (și sper totuși că nu a avut și unghii false, va rog nu imi spulberati acest vis! :))) întregesc circoteca. Acest eveniment a fost gandit si regizat pentru a produce rating. Asta indubitabil și dincolo de sentimentele ce îi unesc pe cei doi pe care nu avem niciun drept să le punem la îndoială!”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png