Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la prima gală a emisiunii la care este jurată


    Iulia Albu este nemiloasă cu tinerele concurente care se luptă pentru marele premiufoto: arhiva personală
Iulia Albu este nemiloasă cu tinerele concurente care se luptă pentru marele premiufoto: arhiva personală

Iulia Albu nu critică doar vedetele autohtone, ci şi concurentele de la emisiunea "Bravo, ai stil" din juriul căreia face parte. Fashion-editorul este neiertător cu tinerele care la finalul show-ului se vor alege cu premiul cel mare de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune. Detestă lucrurile contrafăcute şi nu a ezitat să-i reproşeze unei concurete acest lucru. Ea, în schimb, va uimi audienţa cu o rochie creaţie proprie.

Iulia Albu va face spectacol la prima gală a emisiunii "Bravo, ai stil" de la Kanal d de duminică seara. Jurata va îmbrăca o rochie albă lungă până în pământ accesorizată cu 8.000 de perle. Ţinuta face parte din noua colecţie de rochii care îi poartă semnătura temurtului fashion-editor. Vedeta a purtat la această piesă vestimentară preţioasă o pereche de pantofi "Valentino" în aceeaşi nuanţă. Rochiile create de Iulia Albu valorează mii de euro.

Iulia Albu poartă o rochie creată chiar de ea
Iulia Albu poartă o rochie creată chiar de ea

Duminică, de la ora 20.00, o concurentă îşi va face bagajele şi va pleca acasă. Celor trei juraţi, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iulia Albu, li se va alătura şi designerul Răzvan Ciobanu care va analiza atent fiecare concurentă ăn parte.      

Iulia Albu dansează tango 

Pentru prima gală, Iulia Albu s-a pregătit intens. Temutul jurat urmează să apară în faţă telespectatorilor într-o ipostază specială. Ea va dansa cu senzualitate tango. “În această duminică, în prima Gala a show-ului, telespectatorii mă vor putea vedea într-o postura inedită: dansând tango. Bărbatul despre care s-a speculat în presă că ar fi foarte apropiat de mine, este coregraful cu care am repetat zilnic pentru că dansul să iasă impecabil!”, a mărturisit Iulia Albu. Fire perfecţionistă, criticul de modă se declara îndrăgostită de acest stil de dans, pentru care a muncit câteva zile că totul să iasă că la marile concursuri de dansuri sportive."Repetiţiile pentru tango au durat trei zile, rochia a fost realizată special pentru acest moment, la fel şi pantofii au fost accesorizati pentru a întregi povestea. Machiajul a fost cel flapper pe care îl port de obicei în Galele de la ai stil!”, a adăugat Iulia Albu.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg