Iulia Albu, atac la adresa Andreei Bălan: «Cum Dumnezeu să te prezinți în acest hal»

Ultima actualizare:
Ținuta purtată de Andreea Bălan, care a stârnit critici din partea Iuliei Albu
Ținuta purtată de Andreea Bălan, care a stârnit critici din partea Iuliei Albu

Iulia Albu nu iartă nicio vedetă autohtonă! Pe blogul personal, fashion-editorul a comentat cu ochi critici una dintre cele mai recente apariții în public ale cântăreței Andreea Bălan, susținând cu tărie că aceasta ar avea nevoie neapărat de un stilist, care să o ghideze în domeniul modei, pentru a se putea afișa cu ținute mai inspirate, care să se preteze carierei sale.

Iulia Albu a criticat una dintre cele mai recente ținute purtate de Andreea Bălan, după ce, pe blogul personal, s-a apucat să analizeze outfiturile mai multor vedete, din ultima perioadă. Printre artistele care au intrat în vizorul Iuliei s-a aflat și cântăreața Andreea Bălan, a cărei ținută a fost considerată ca fiind complet nepotrivită. Mai mult decât atât, Iulia i-a recomandat Andreei să-și angajeze un stilist personal care să-i alcătuiască ținutele. Fashion-editorul a criticat o ținută formată din pantaloni de camuflaj, o bustieră neagră și o pereche de botine de culoare albă, cu care cântăreața s-a îmbrăcat în timpul unei ieșiri în oraș.


    Ținuta purtată de Andreea Bălan, care a stârnit critici din partea Iuliei Albu Foto Instagram
Ținuta purtată de Andreea Bălan, care a stârnit critici din partea Iuliei Albu Foto Instagram

„Câteodată… când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng. Nu înțeleg, sincer, cum de nu se găsește un stilist în această țară să o îmbrace pe această fată de o manieră care să facă cinste statutului de performer pe care aceasta îl are. Pe de altă parte, nu sunt convinsă că ea însăși înțelege necesitatea unui stilist în garderobă și în viața ei în general.Nu că acest kitsch ar fi o zonă interesant de exploatat și nici nu neagă nimeni că Andreea Bălan este o fată frumoasă.Dar… cum Dumnezeu să te prezinți în acest hal și să te miri că ești catalogată ca una din cele mai slabe apariții vestimentare din România?! Trist! BAU!”, a susținut Iulia Albu pe blogul personal. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net