Iulia Albu cu găina ei, într-o reclamă tv! Ce promovează jurata

simeon stalpnicul png
Iulia Albu era intens comentată când apărea pe stradă cu găina în braţefoto: Click!

Iulia Albu a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013, iar ideea ei pesemne că nu a fost rea deloc din moment ce a fost "împrumutată" într-un spot publicitar cu tot cu vedetă. Jurata de la "Bravo, ai stil" apare într-o reclamă scurtă de jumătate de minut în care promovează o apă cu vitamine, iar pasărea, care este mai exact un cocoş, are şi ea un rol secundar în clip.

Acum cinci ani, Iulia Albu (36 de ani) șoca pe toată lumea când apărea pe stradă sau la evenimentele mondene la braț cu o găină neagră. Gestul ei era comentat şi întors pe toate părţile, ba chiar a constituit subiectul unei parodii.

simeon stalpnicul png
După ce a murit Lou Lou, Iulia Albu şi-a luat un cocoşfoto: Click!

Gluma Iuliei nu a ţinut mult, căci Lou Lou, găinușa din rasa Chateau care devenise animăluțul de companie al controversatei jurate, a murit, dar Iulia Albu nu a abandonat ideea de a avea un asftel de animal de companie. A înlocuit-o pe celebra înaripată cu un cocoș, iar recent am regăsit-o pe Iulia la fel de entuziasmată în preajma unei păsări.

simeon stalpnicul png
Iulia Albu, în noua reclamă tv foto: captură video

De data aceasta vedeta şi cocoşul au fost distribuiţi într-o reclamă tv. Iulia soarbe cu sete dintr-o sticlă de apă cu vitamine, fără să-şi strice rujul aplicat neuniform, iar cocoşul este şi el plin de energie şi foloseşte skateboard-ul pe post de mijloc de deplasare, semn că apa cu pricina are efect şi la păsări.

Nu este prima dată când Iulia Albu face reclamă. În trecut, ea îşi ajuta fostul soţ în afacerea cu pantofi. După divorţ, designerul Mihai Albu a înlocuit-o cu o brunetă focoasă. 

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
cub armin nicoară png
Gara de Nord FOTO Imagoromaniae ro 1 jpeg
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu