Iulia Albu i-a f─âcut complimente Andreei B─âlan, dup─â ce a criticat-o de mai multe ori

22 iunie 2019
image
Andreea B─âlan a surprins-o pl─âcut pe Iulia Albu

Andreea B─âlan a impresionat-o pe Iulia Albu, care a l─âudat-o pentru ╚Ťinuta purtat─â de cur├ónd la un eveniment monden. C├ónt─ârea╚Ťa, de╚Öi a fost de multe ori criticat─â de fashion edtor-ul, de aceast─â dat─â a reu╚Öit s─â-i fie pe plac.

Andreea B─âlan a participat la Gala Elle New Media Awards 2019, eveniment unde vedeta a ales s─â poarte o rochie de culoare alb─â, ├«n care a ar─âtat foarte bine ╚Öi a fost pe placul criticilor de mod─â. ╚Üinuta purtat─â de Andreea B─âlan a fost pe gustul . Iulia Albu ╚Öi-a scris p─ârerea despre apari╚Ťia artistei pe blogul s─âu.

image
Andreea B─âlan a surprins-o pl─âcut pe Iulia AlbuFoto Instagram

ÔÇ×Incredibil, dar, g─âsesc apari╚Ťia Andreei B─âlan potrivit─â ╚Öi ├«ncadrat─â perfect ├«n tematic─â evenimentului. Nu intr─âm ├«n detalii referitor la ├«nc─âl╚Ť─âminte pentru c─â, ├«n mod convenabil, ea nu se vede, ╚Öi ne rezum─âm la a o nota cu un onorabil ÔÇŽ.WOWÔÇŁ, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Andreea B─âlan, mesaj emo╚Ťionant pentru fiica ei cea mare

Andreea B─âlan a publicat un mesaj pe re╚Ťelele de socializare prin care ╚Öi-a exprimat regretul faptului c─â timpul trece, iar copiii ei cresc. De╚Öi artista a fost la un pas de moarte, acum se bucur─â de tot ce-i ofer─â via╚Ťa ╚Öi de timpul al─âturi de cei dragi.

Andreea B─âlan a publicat o fotografie pe re╚Ťelele de socializare ├«n care a ap─ârut al─âturi de fiica ei cea mare. Andreea B─âlan s-a re├«ntors pe scen─â ╚Öi a reu╚Öit s─â treac─â peste toate clipele grele prin care a trecut imediat dup─â ce a adus pe lume cea de-a doua feti╚Ť─â. 

Fotografia publicat─â de artist─â arat─â c├ót de mult ├«╚Öi iube╚Öte copiii, dat fiind faptul c─â regret─â c─â timpul trece at├ót de repede. 

ÔÇ×Prea repede trece timpul ╚Öi vedem acest lucru pe copiii no╚Ötri care cresc v─âz├ónd cu ochiiÔÇŁ, a scris Andreea B─âlan pe Facebook. 

image
oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg