Iulia Albu i-a f─âcut complimente Andreei B─âlan, dup─â ce a criticat-o de mai multe ori

image
Andreea B─âlan a surprins-o pl─âcut pe Iulia Albu

Andreea B─âlan a impresionat-o pe Iulia Albu, care a l─âudat-o pentru ╚Ťinuta purtat─â de cur├ónd la un eveniment monden. C├ónt─ârea╚Ťa, de╚Öi a fost de multe ori criticat─â de fashion edtor-ul, de aceast─â dat─â a reu╚Öit s─â-i fie pe plac.

Andreea B─âlan a participat la Gala Elle New Media Awards 2019, eveniment unde vedeta a ales s─â poarte o rochie de culoare alb─â, ├«n care a ar─âtat foarte bine ╚Öi a fost pe placul criticilor de mod─â. ╚Üinuta purtat─â de Andreea B─âlan a fost pe gustul . Iulia Albu ╚Öi-a scris p─ârerea despre apari╚Ťia artistei pe blogul s─âu.

image
Andreea B─âlan a surprins-o pl─âcut pe Iulia AlbuFoto Instagram

ÔÇ×Incredibil, dar, g─âsesc apari╚Ťia Andreei B─âlan potrivit─â ╚Öi ├«ncadrat─â perfect ├«n tematic─â evenimentului. Nu intr─âm ├«n detalii referitor la ├«nc─âl╚Ť─âminte pentru c─â, ├«n mod convenabil, ea nu se vede, ╚Öi ne rezum─âm la a o nota cu un onorabil ÔÇŽ.WOWÔÇŁ, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Andreea B─âlan, mesaj emo╚Ťionant pentru fiica ei cea mare

Andreea B─âlan a publicat un mesaj pe re╚Ťelele de socializare prin care ╚Öi-a exprimat regretul faptului c─â timpul trece, iar copiii ei cresc. De╚Öi artista a fost la un pas de moarte, acum se bucur─â de tot ce-i ofer─â via╚Ťa ╚Öi de timpul al─âturi de cei dragi.

Andreea B─âlan a publicat o fotografie pe re╚Ťelele de socializare ├«n care a ap─ârut al─âturi de fiica ei cea mare. Andreea B─âlan s-a re├«ntors pe scen─â ╚Öi a reu╚Öit s─â treac─â peste toate clipele grele prin care a trecut imediat dup─â ce a adus pe lume cea de-a doua feti╚Ť─â. 

Fotografia publicat─â de artist─â arat─â c├ót de mult ├«╚Öi iube╚Öte copiii, dat fiind faptul c─â regret─â c─â timpul trece at├ót de repede. 

ÔÇ×Prea repede trece timpul ╚Öi vedem acest lucru pe copiii no╚Ötri care cresc v─âz├ónd cu ochiiÔÇŁ, a scris Andreea B─âlan pe Facebook. 

image
valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg