Iulia Albu, mai fericită ca niciodată lângă iubit: «Zâmbesc doar când mă ține în brațe»


    Iulia Albu este fericită alături de iubitul eiFoto Instagram
Iulia Albu este fericită alături de iubitul eiFoto Instagram

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum este bărbatul care-și trăiește viața lângă Iulia Albu, oare dacă este la fel de extravagant sau dacă se pliază după zicala: opusurile se atrag. La acest capitol, Iulia nu a oferit până acum prea multe detalii, însă toate au un început! Iată ce spune despre bărbatul care a cucerit-o!

Deși extravagantă cu ținutele și aparițiile sale, când a venit vorba de viața ei amoroasă, Iulia Albu nu și-a dorit niciodată să iasă în evidență la acest capitol. Reținută când a venit vorba de acest subiect, fashion-editorul a recunoscut, totuși, că inima i-a fost furată, însă nu a oferit de-a lungul timpului prea multe detalii despre Mike, cel care a reușit această „performanță”.

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul misterios

Dar știm deja că totul are un început, așa că nici Iulia nu a s-a dezis de la această regulă. Fosta jurată a emisiunii „Bravo, ai stil!” a dezvăluit care sunt atuurile iubitului ei care au atras-o din prima la acesta și..surpriză! Se pare că Iulia a fost fascinată tocmai de faptul că actualul ei partener nu era pus la curent cu „personajul” extravagant creat de ea în lumea showbizului autohton, având în vedere că el nu prea urmărea posturile de televiziune de la noi.

Iulia Albu și iubitul ei sunt de nedespărțit
Iulia Albu și iubitul ei sunt de nedespărțit

Pe lângă acest aspect, Iulia a mărturisit că partenerul ei are multe calități pe care ea și le dorește atunci când vine vorba de bărbatul de lângă ea și, mai mult decât atât, se pare că acesta este printre puținele persoane care reușeșc să o facă pe „Alba” să zâmbească. Cei doi au o relație de ceva vreme, însă mai mult de câteva imagini pe rețelele de socializare, Iulia Albu nu și-a dorit să „dezvăluie” până acum.

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în ‘Fișa postului’. Cu succes chiar”, a mărturisit Iulia Albu, pentru VIVA!

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley