Iulia Albu o atac─â pe Cristina Sp─âtar: ┬źFace reclam─â ori la fototapet, ori la lenjerie intim─â ieftin─â┬╗

image
Ipostaza pe care a afi╚Öat-o Cristina Sp─âtar pe re╚Ťelele de socializare

Este cunoscut deja faptul c─â blogul personal al Iuliei Albu a devenit ÔÇ×spaima vedetelorÔÇŁ autohtone. Cum fashion-editorul obi╚Önuie╚Öte s─â comenteze, at├ót pozitiv, dar cu preponderen╚Ť─â negativ, ╚Ťinute ╚Öi apari╚Ťii, nici Cristina Sp─âtar nu a sc─âpat de ochiul critic al Iuliei. Aceasta a comentat una dintre imaginile pe care Cristina le-a publicat recent pe re╚Ťelele de socializare, sus╚Ťin├ónd c─â nu ├«n╚Ťelege care este motivul pentru care cineva ÔÇ×s-ar afi╚Öa cineva ├«n acest felÔÇŁ pe internet.

Cristinei Sp─âtar i-a fost criticat─â o apari╚Ťie din mediul online, ╚Öi nu una public─â, a╚Öa cum Iulia obi╚Önuie╚Öte s─â procedeze. De╚Öi fiecare persoan─â are dreptul s─â publice orice pe conturile personale de socializare, internetul fiind un spa╚Ťiu liber, se pare c─â nimeni cu scap─â de ÔÇ×lupaÔÇŁ prin care Iulia Albu prive╚Öte adesea lumea monden─â. 

C├ónt─ârea╚Ťa a publicat recent, ├«n mediul online, o fotografie ├«n care apare ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o rochie foarte scurt─â ╚Öi destul de transparent─â, de culoare neagr─â, care ├«i l─âsa la vedere lenjeria intim─â. Acest detaliu a fost sup─âr─âtor pentru Iulia, care i-a caracterizat lenjeria ca fiind ÔÇ×ieftin─âÔÇŁ. Cum ├«n imaginea respectiv─â artista se sprijinea cu m├óinile de un perete, fashion-editorul a sus╚Ťinut, ├«ntr-un mod ironic, c─â aceasta ÔÇ×face reclam─â la fototapetÔÇŁ. Iat─â modul ├«n care Iulia Albu i-a criticat apari╚Ťia Cristinei Sp─âtar. 

image
Ipostaza pe care a afi╚Öat-o Cristina Sp─âtar pe re╚Ťelele de socializareFoto Instagram

ÔÇ×Cristina Sp─âtar face reclam─â ori la fototapet, ori la lenjerie ieftin─â, ori la altceva. Nu-mi dau seama la ce..Probabil este prea complex─â imaginea pentru gusturile mele, ├«ns─â cu siguran╚Ť─â nu o face cu succes. De ce Dumnezeu s-ar afi╚Öa cineva ├«n acest fel pe o re╚Ťea de socializare, oricare ar fi ea..?!? Dec├ót dac─â este pe TinderÔÇŁ, a afirmat Iulia Albu pe blogul personal.

Cristina Sp─âtar, ├«n v├órst─â de 46 de ani, a fost c─âs─âtorit─â cu Alin Ionescu, ├«ns─â cei doi au divor╚Ťat ulterior, chiar dac─â din mariajul lor au rezultat doi copii, Aida ╚Öi Albert.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg