Iulia Albu pleacă de la PRO TV. Stilista nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță


    Iulia Albu a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube
Iulia Albu a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube

Vara au loc transferuri interesante în televiziune, iar vedetele se mută de la un post la altul, mai ceva ca fotbaliștii care schimbă echipele. Este și cazul Iuliei Albu, care nu va mai apărea în emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, unde comenta ținutele vedetelor, la rubrica "Marțea Neagră".

Vara lui 2021 pare să fie una plină de noutăți în ceea ce privește transferurile din televiziuni. Una dintre vedetele Pro TV-ului care și-a făcut deja mutarea este chiar Iulia Albu, care a plecat de la emisiunea lui Cătălin Măruță, "La Măruță".

Invitată recent în podcastul "La Măruță", Iulia Albu (39 de ani) și moderatorul podacastului au povestit, printre altele, și despre faptul că vedeta nu va mai face parte din echipa de la PRO TV. Că în toamnă va există un alt proiect unde să-și ofere serviciile. În plus, fashion editorul are și multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.

Iulia Albu: "Mulțumesc pentru 4 ani frumoși"

"A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc, ProTv și întregii echipe <La Măruță> pentru 4 ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Va pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba", a scris Iulia Albu și pe Facebook.

Citește:

Iulia Albu, replică fără perdea despre Botezatu. Designerul și-a ieșit din minți: "Ești răutăcioasă în continuare"

Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil: «Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes»

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Nella Pignatelli webp
cub horoscop iertare png
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg