Iulia Albu pleacă de la PRO TV. Stilista nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Ultima actualizare:

    Iulia Albu a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube
Iulia Albu a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube

Vara au loc transferuri interesante în televiziune, iar vedetele se mută de la un post la altul, mai ceva ca fotbaliștii care schimbă echipele. Este și cazul Iuliei Albu, care nu va mai apărea în emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, unde comenta ținutele vedetelor, la rubrica "Marțea Neagră".

Vara lui 2021 pare să fie una plină de noutăți în ceea ce privește transferurile din televiziuni. Una dintre vedetele Pro TV-ului care și-a făcut deja mutarea este chiar Iulia Albu, care a plecat de la emisiunea lui Cătălin Măruță, "La Măruță".

Invitată recent în podcastul "La Măruță", Iulia Albu (39 de ani) și moderatorul podacastului au povestit, printre altele, și despre faptul că vedeta nu va mai face parte din echipa de la PRO TV. Că în toamnă va există un alt proiect unde să-și ofere serviciile. În plus, fashion editorul are și multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.

Iulia Albu: "Mulțumesc pentru 4 ani frumoși"

"A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc, ProTv și întregii echipe <La Măruță> pentru 4 ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Va pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba", a scris Iulia Albu și pe Facebook.

Citește:

Iulia Albu, replică fără perdea despre Botezatu. Designerul și-a ieșit din minți: "Ești răutăcioasă în continuare"

Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil: «Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net