Iulia Albu, replică fără perdea despre Botezatu. Designerul și-a ieșit din minți: "Ești răutăcioasă în continuare"

Ultima actualizare:

    Iulia Albu a fost invitată la podcastul lui Măruțăfoto: captură YouTube
Iulia Albu a fost invitată la podcastul lui Măruțăfoto: captură YouTube

Un conflict de proporții s-a născut pe nepusă masă între Iulia Albu și designerul Cătălin Botezatu. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a gafat în direct și i-a pus designerului, prin telefon, o întrebare care l-a scos din minți pe acesta.

Animozitățile dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu datează de pe vremea când fashion editorul s-a căsătorit cu Mihai Albu. Fostul ei soț și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, însă Iulia l-a refuzat pentru bunul ei prieten, Răzvan Ciobanu. Războiul a continuat la “Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D unde cei doi jurați se înțepau tot timpul cu replici acide. Așa s-a întâmplat și în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”, când în mijlocul discuției telefonice cu Cătălin Botezatu, Iulia Albu a trântit o întrebare fără perdea.

Iulia Albu: "Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații?"

“Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu, care l-a întrebat pe Cătălin Măruță despre outfit-ul Iuliei. În acel moment, spiritele s-au inflamat mai tare ca niciodată. „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a declarat Iulia, lăsându-l și pe Cătălin Măruță cu gura căscată.

Replica lui Botezatu a fost una pe măsură. “Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, i-a răspuns Cătălin Botezatu Iuliei, iritat la maxim de insinuările fără perdea ale fostei soții a lui Mihai Albu.

Citește și:

Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil: «Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes»

Mihai Albu: «Cătălin Botezatu e designer, nu creator, Dana Săvuică nu are studii»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net