Iulia de la Abracadabra a fugit din maternitate în timpul travaliului

Ultima actualizare:
Medicul declara că tânăra a intrat în travaliu în weekend
Medicul declara că tânăra a intrat în travaliu în weekend

Medicii nu-şi explică gestul făcut de tânăra vedetă, care a cunoscut celebritatea la noi în ţară prin intermediul emisiunii Abracadabra. Internată în maternitatea spitalului din Timişoara pentru a aduce pe lume primul ei copil, viitoarea mămică a părăsit salonul, lăsând în urmă inclusiv actul de identitate.

Iulia Stănescu este o artistă şi comportamentul ei pare să întărească această afirmaţie. Tânăra este însărcinată în nouă luni cu primul copil al ei. După ce în ultima lună de sarcină, tânăra a fost internată într-o clinică din Slovenia, ca urmare a medicamentaţiei excesive a decis să părăsească spitalul şi a făcut un drum de peste 10 ore cu maşina până în România. Copilul este rodul iubirii dintre actriţa româncă şi un tânăr sloven, care din păcate însă nu doreşte să fie parte a vieţii ei şi totodată să contribuie la creşterea micuţei.


    Medicul declara că tânăra a intrat în travaliu în weekendFoto: ProTV
Medicul declara că tânăra a intrat în travaliu în weekendFoto: ProTV

Ajunsă în ţară, Iulia s-a internat la maternitatea din Timişoara şi totul părea să intre în normal. Medicii spuneau că strea ei este stabilă, iar fetiţa ce urmează să se nască este sănătoasă şi nerăbdătoare să-şi cunoască mama. Luni, 15 iunie, însă medicul de gardă a descoperit că Iulia nu mai e în salon şi a raportat dispariţia tinerei. Contactată de echipa emisiunii "La Măruţă", actriţa a declarat faptul că dispariţia sa este o neînţelegere şi că a dorit să plece acasă, dar a omis să se externeze şi să-şi ridice buletinul. Aceasta a mai spus că marţi se va prezenta din nou la spital pentru control şi va discuta cu medicii.

Cine este Iulia Stănescu

Iulia a apărut pentru prima dată la televizor la vârsta de patru ani într-o emisiune pentru copii, iar mai apoi ea a fost primită în marea familie Abracadabra. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă” a propulsat-o pe tânără imediat în inima fanilor. De altfel, Iulia a cântat imnul ţării chiar la gala de retragere a fotbalistului Gheorghe Hagi. Din 2003, însă, ea a plecat în SUA pentru a studia. Dragostea pentru tânărul sloven a adus-o înapoi în Europa, dar cum acesta nu doreşte să fie tatăl fetiţei încă nenăscute, este posibil ca Iulia să rămână în România.

Iulia Stănescu, când a început ascensiunea în showbiz
Iulia Stănescu, când a început ascensiunea în showbiz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net