Iulia de la Abracadabra, un nou necaz: “Nu-mi pot ţine copiii în braţe”

Ultima actualizare:

    Iulia Stănescu, alături de fiica cea marefoto: arhivă personală
Iulia Stănescu, alături de fiica cea marefoto: arhivă personală

Iulia Stănescu (27 de ani) a fost greu încercată de viaţă! După ce în urmă cu doi ani a fost părăsită de bărbatul cu care a făcut un copil, acum tânăra strânge din dinţi din cauza problemelor de sănătate.

În loc să râdă că a devenit pentru a doua oară mama în luna noiembrie a anului trecut, Iulia de la Abracadabra a ajuns să plângă în fiecare zi în braţele noului ei partener, cu care a făcut al doilea copil, un avocat indian stabilit de 15 ani în New York!. “Sunt obosită și fericită în același timp, am o bebiță de opt săptămâni. Am noroc de soțul meu, care mă ajută foarte mult, pentru că el stă noaptea cu fetița, iar eu am grijă ziua de ea. Am un soț foarte grijuliu, mai ales că acum am probleme mari cu spatele, am două discuri herniate și boală degenerativă de oase, este ceva genetic ce am eu. Eu am crescut fără tată, pot să vă spun că soțul meu este primul bărbat care mă iubește, sunt foarte fericită în căsnicie”, a declarat Iulia Stănescu pentru Click!


    Soțul ei indian, alături de fiica cea mică
Soțul ei indian, alături de fiica cea mică

De asemenea, aceasta ne-a mai mărturisit că suferă foarte mult că nu poate să le ia în brațe pe cele două fetiţe ale ei, Liah și Ellie Lakshmi Avva (cea mică): “Deocamdată nu pot să îmi iau nici copiii în brațe, am noroc de soțul meu, care este un luptător, are o atitudine pozitivă. Așa este el în general! Din când în când am o stare depresivă, mai ales când mă apucă durerile și mă târăsc în pat, dar cu soțul meu reușesc să mă echilibrez destul de repede. Este greu prin ceea ce trec acum”, a mai declarat Iulia pentru Click!.


    Soțul îi ridică moralul și o ajută să zâmbeascăfoto: arhivă personală
Soțul îi ridică moralul și o ajută să zâmbeascăfoto: arhivă personală

Iulia a apărut pentru prima dată la televizor la vârsta de patru ani într-o emisiune pentru copii, iar mai apoi ea a fost primită în marea familie Abracadabra. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă” a propulsat-o pe tânără imediat în inima fanilor. De altfel, Iulia a cântat imnul ţării chiar la gala de retragere a fotbalistului Gheorghe Hagi. Din 2003, însă, ea a plecat în SUA pentru a studia. Dragostea pentru tânărul sloven a adus-o înapoi în Europa, dar cum acesta nu doreşte să fie tatăl fetiţei încă nenăscute, este posibil ca Iulia să rămână în România.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net