Iulia Vântur a explicat de ce l-a ţinut pe Salman Khan în faţa blocului: "Oamenii normali sună, nu intră direct!"

20 februarie 2015
image
Iulia Vântur nu neagă faptul că s-ar iubi cu Salman Khan

Iulia Vântur a povestit în exclusivitate pentru revista OK! despre relaţia ei cu celebrul actor indian Salman Khan (49 de ani). Artistul Salman Khan a fost surprins, în vara lui 2013, stând în fața blocului comunist al Iuliei Vântur.

 Ea a explicat ce s-a întâmplat atunci. „Oamenii normali sună, nu intră direct”, a spus Iulia Vântur (34 de ani), pentru noul număr al revistei OK!

Vedeta a mai povestit că deocamdată nu și-a făcut planuri să rămână în India: „Nu vorbesc despre Salman pentru că presa are tendinţa de a intra în viaţa oamenilor cu bocancii. Vreau ca părticica asta să rămână a mea. Să mă bucur doar eu de ea. Să fie intimă. E deja o telenovelă povestea asta. Nu m-a plătit nimeni să joc în ea. În India sunt mult mai exotică. Sunt diferită. În India, oamenii nu mă cunosc, nu-mi cunosc latura umană, pentru că am evitat să dau interviuri.  Mă simt bine acolo. Dar nu ştii niciodată unde te duce viaţa. Viaţa are planuri frumoase pentru mine”, a mai povestit ea.

Vedeta se pregăteşte să revină la Pro TV, la începutul lunii  martie, cu emisiunea „Ferma Vedetelor”, un reality-show cu 12 vedete, care vor trăi izolate, la o fermă veche de 100 de ani.  

Citește interviul integral cu Iulia Vântur pe www.okmagazine.ro!

image
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png