Iulia Vântur, cu iubitul celebru la Dalai Lama


    Liderul spiritual budist  s-a întreţinut câteva  minute cu Iulia
Liderul spiritual budist s-a întreţinut câteva minute cu Iulia

Întâlnire de gradul zero! Iulia Vântur şi Salman Khan au fost fotografiaţi de presa din India în timpul unei vizite, în regiunea indiană Ladakh. Acolo, cei doi l-au întâlnit pe Dalai Lama, iar presa speculează deja că liderul spiritual le-ar fi dat binecuvântarea pentru nuntă.

Zilele trecute Iulia Vantur (36 de ani) şi Salman Khan (50 de ani) au avut parte de o ieşire neobişnuită. Nu numai că s-au afişat împreună şi s-au fotografiat pe platourile de filmare ale peliculei “Tubelight”, care se filmează într-o regiune din India, Ladakh, dar au avut parte şi de o întâlnire de cinci stele. Alături de echipa de filmare, cei doi au mers la Thiksay Monastery pentru a-l întâlni pe Dalai Lama. Tabloidele din India spun că cei doi l-ar fi vizitat pe liderul spiritual pentru a le da binecuvântarea pentru nunta ce se apropie cu paşi repezi. Alţii afirmă că au discutat proiecte caritabile, au vorbit despre film, dar şi despre un viitor documentar pe care îl va face chiar Iulia Vântur.

În imagini, Salman şi Dalai Lama sunt foarte relaxaţi, au o atitudine jovială, semn că timpul petrecut împreună a trecut cu folos. Iulia a respectat protocolul şi şi-a acoperit capul cu o pânză de culoare deschisă. Românca noastră nu a vrut să dea detalii despre această întâlnire importantă şi nici nu a vrut să comenteze ştirile din presa indiană, însă surse apropiate ei spun că Dalai Lama a ajutat-o pentru viitorul proiect. ”Iulia îşi vede de treburile ei acolo şi, în ciuda zvonurilor, continuă să muncească. Nu renunţă la televiziune şi nici la «Ferma Vedetelor», emisiunea care va avea un nou sezon anul viitor. Va colabora la un show de televiziune şi în India. În plus, lucrează cu Salman”,  ne-au povestit surse apropiate ei. 

Iniţial Iulia a fost  scoasă din poza de grup
Iniţial Iulia a fost scoasă din poza de grup

Click! spune

Cine este Dalai Lama? Cel de al 14-lea lider spiritual tibetan s-a născut în Taktser, Amdo Tobet, la 6 iulie 1935. Pe numele său religios Tenzin Gyatso, el a devenit lider al budismului tibetan la 17 noiembrie 1950. Ceremonia de învestire a avul loc în Lhasa, la 22 februarie 1940. După invadarea Tibetului de trupele chineze (1959), Dalai Lama a fugit în India, unde trăieşte în prezent ca refugiat. A luat premiul Nobel pentru Pace în 1989. A călătorit în întreaga lume promovând valorile budismului tibetan bazat pe armonia universală. 

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png