Iulia Vântur, despre Salman Khan: «Nu este idolul meu!»

image
Iulia Vântur a vorbit despre viaţa în India şi relaţia cu actorul Salman Khanfoto: captură video

Iulia Vântur s-a întors din Idia pentru câteva zile la Braşov. Fosta vedetă Pro tv a acceptat să prezinte festivalul Cerbul de Aur şi a vorbit despre cariera ei artistică pe care şi-a clădit-o în India, ajutată de Salman Khan, bărbatul despre care blonda nu se simte încă prea confortabil să vorbească.

În urmă cu trei luni, presa a speculat că Iulia Vântur şi Salman Khan nu mai formează un cuplu. Cei doi ar fi pus punct unei relaţii de durată, idilă pe care de altfel fosta prezentatoare Pro Tv nu a recunoscut-o niciodată. Aflată în România, la Braşov, Iulia a acordat un interviu Danei Săvuică pentru emisiunea online "E ok să fii vedetă?" în care a povestit că şi-a dorit să viziteze India, dar nu se aştepta nici ea să locuiască acolo şi să-şi clădeascî o carieră artistică.

"India evident că vine cu o fascinaţie, cred că pentru multă lume, nu doar pentru mine. În schimb, nu mi-am imaginat că voi ajunge să trăiesc acolo, sincer. A fost şi pentru mine (un şoc, n.r.), că nu m-am aşteptat ca viaţa să se aşeze aşa. Când eram mică mă uitam la Sandokan şi la Raj Kapoor. Aceste două pesonaje le cunosc din copilărie. Salman Khan nu este idolul meu. Nici măcar nu ne-am întâlnit în India. Ne-am întâlnit pe teren neutru. A fost chiar o întâmplare. Evident, că suntem ok. Iniţial, lumea m-a cunoscut prin prisma lui. (...) Eu sunt o femeie care face lucruri singură. Am demonstrat asta şi în România. Când am cântat pentru prima dată în India, live, a fost acolo (n.r. Salman Khan) şi m-a susţinut", a spus Iulia Vântur lăsând în continuare loc speculaţiilor.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
Mugur Isărescu - conferinţă de presă sediul BNR - 6 iul 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
volkswagen gen travel foto volkswagenag.com JPG
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf