Iulia Vântur îşi duce părinţii în India? Reacția lui Salman Khan

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur și Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

După lansarea filmului “Sultan”, la a cărui avanpremieră a participat și Iulia Vântur, se pare că vedeta de la “Ferma Vedetelor” este hotărâtă să facă pasul cel mare în ceea ce priveşte familia ei din România. Presa indiană scrie că Iulia vrea să-și aducă părinții în țara lui Salman Khan.

Pe 5 iulie a avut loc avanpremniera în India a filmului “Sultan”, în care actorul Salman Khan (50 de ani) deţine rolul principal masculin. Iulia Vântur (35 de ani) a participat la lansarea filmului şi, potrivit jurnaliștilor indieni, vedeta PRO Tv ar vrea să organizeze o vizionare şi pentru familia ei.

Se pare că Vântur vrea să-şi aducă părinţii în India la o vizionare specială a filmului la coloana sonoră a căruia a contribuit și ea. Presa din India anunţă că familia Iuliei ar putea rămâne aici până la ziua vedetei, care va împlini 36 de ani la 24 iulie.

S-ar părea că Salman Khan i-a pregătit româncei noastre o petrecere-surpriză, cu invitaţi de soi, la care au fost invitaţi doar câţiva ziarişti. La acest eveniment important din viaţa prezentatoarei, pe lângă părinţii Iuliei, ar putea participa şi câteva dintre cele mai bune prietene ale ei.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu