Iulia Vântur nu s-a mai abținut! Ce i-a transmis Andreei Raicu i-a uimit pe toți: „Nebunie...”

Deși s-a stabilit în India de peste un deceniu, Iulia Vântur nu și-a uitat niciodată rădăcinile. Chiar dacă trăiește la mii de kilometri distanță de România, legătura ei cu țara natală și cu persoanele dragi a rămas puternică. Sunt prietenii dragi cu care încă ține legătura, printre ei chiar și Andreea Raicu.

Iulia Vântur nu s-a mai abținut
Iulia Vântur nu s-a mai abținut

Ce i-a transmis Iulia Vântur Andreei Raicu i-a uimit pe toți

Stabilirea în India a adus multe schimbări în viața Iuliei Vântur, dar nu i-a afectat relațiile cu România. În ciuda distanței mari, Iulia se străduiește să se întoarcă în țară ori de câte ori are posibilitatea, pentru a-și vedea familia și prietenii. Atunci când nu poate să facă acest lucru, menține legătura cu cei dragi prin mijloacele moderne de comunicare.

image

Recent, Iulia Vântur a arătat din nou cât de mult prețuiește prietenia sa cu Andreea Raicu. Cu ocazia zilei de naștere a Andreei, Iulia i-a trimis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Lângă o fotografie cu ele două, Iulia a scris: „La mulți ani, @araicu. Viața să-ți fie o dulce 'nebunie' cu dragoste și bucurie". Acest mesaj a arătat atât de clar apropierea dintre ele și modul în care Iulia își exprimă afecțiunea și sprijinul pentru prieteni, chiar și de la distanță.

Chiar dacă și-a construit o carieră de succes în India, Iulia Vântur rămâne profund legată de rădăcinile ei românești. Se întoarce în România ori de câte ori poate și menține legături strânse cu cei dragi. Iar când nu poate veni în țară își aduce familia în India!

Loredana Groza, primită în casa lui Salman Khan

O altă prietenă dragă de-a Iuliei este nimeni altă decât Loredana Groza. Artista a fost și în vizită la Iulia alături de fiica sa, iar cele două au fost primite cu brațele deschise atât de Iulia, cât și de Salman Khan. 

Loredana Groza a fost extrem de emoționată și de încântată de vizita făcută, mai ales că puține persoane îi trec pragul lui Salman Khan, cu excepția membrilor familiei și a prietenilor extrem de apropiați. „Mulțumim Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit și pentru primirea voastră călduroasă! Casa voastră este atât de primitoare! Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și că ați îngreunat întoarcerea acasă.”, a spus atunci Loredana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net