Iulia Vântur petrece Ziua Naţională a României în India!

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur sărbătoreşte Ziua Naţională a României în...India Foto: Arhivă personală
Iulia Vântur sărbătoreşte Ziua Naţională a României în...India Foto: Arhivă personală

Iulia Vântur (37 de ani) petrece Ziuna Naţională a României departe de casă, alături de cel cu care formează un cuplu, în ciuda faptului că nu a recunoscut în mod public acest lucru până în prezent.

Iulia Vântur se află în India, alături de Salman Khan, dar nu a uitat de Ziua Naţională a ţării natale. Ea a împărtăşit câteva instantanee admiratorilor pe pagina sa personală de Facebook şi le-a spus care au fost preparatele specifice româneşti cu care s-a delectat. De Ziua României, Iulia a mâncat sarmale cu mămăliguţă, făcute de o prietenă de-a vedetei, singura româncă pe care o cunoaşte în India şi cu care s-a împrietenit destul de mult. Iulia a trasnmis un mesaj tuturor românilor şi le-a dorit numai bine. "La mulţi ani, România! La mulţi ani tuturor românilor răspândiţi prin lume. Oriunde vă poartă paşii să vă simţiţi acasă, păstrând căldură românească în suflete! Noi, fără să planificăm, am sărbătorit ziua românilor în India, cu sărmăluţe şi mămăligă, făcute de singură româncă pe care o cunosc aici, Dana!", au fost cuvintele Iuliei.

De ani întregi, Iulia Vântur face naveta între India şi România, ţara natală a iubitului ei. Marea majoritate a timpului o petrece acolo, unde a devenit cunoscută, dansând şi cântând în cadrul diverselor producţii. În urmă cu câteva zile s-a întors în ţară şi, deşi are o agendă încărcată, îşi face timp pentru a-şi menţine aspectul proaspăt şi formele de invidiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net