Iulia Vântur, petrecere în stil indian de ziua lui Salman Khan

image
Iulia, alături de Salman, la cheful de pomină

Starul de la Bollywood Salman Khan a împlinit joi 53 de ani, iar Iulia Vântur (38 de ani) l-a sărbătorit la o petrecere cu numeroşi invitaţi, la ferma lui din Panvel.

În ultimele zile, blonda a fost nevoită să stea izolată din cauza pojarului, dar şi-a revenit la timp pentru eveniment. Astfel că, în mult aşteptatul moment al tăierii tortului supraetajat, Iulia Vântur a stat chiar în spatele celebrului actor indian. Fosta vedetă Pro TV a renunţat să mai fie gazda reality-show-ului „Ferma” pentru a petrece mai mult timp cu Salman Khan, în India.

image
A avut tort cu poze din filmele lui

Totodată, prezentatoarea şi-a făcut şi noi prieteni în ţara ei de suflet. Într-o fotografie publicată pe reţelele de socializare, Iulia Vântur apare alături de Salman Khan, familia starului şi apropiaţii lor. Petrecerea aniversară a durat până dimineaţa. Deşi nu a recunoscut niciodată în mod oficial că se iubesc, despre Iulia Vântur s-a speculat în repetate rânduri că ar fi iubita lui Salman Khan. Acesta ar fi motivul pentru care India a şi devenit de ani buni a doua ei casă.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
Nord Stream FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf