Iulia Vântur și Salman Khan sunt în doliu! Ce tragedie cumplită i-a lovit în India!

Ultima actualizare:

    Salman Khan şi Iulia Vânturfoto: Instagram
Salman Khan şi Iulia Vânturfoto: Instagram

Veste tristă de la Bollywood, acolo unde s-a mutat Iulia Vântur alături de iubitul Salman Khan. Vedeta noastră a publicat un mesaj trist pe rețelele sociale, din care reiese că o persoană dragă din familia starului indian a părăsit această lume. Nu din cauza coronavirusului, ci din alte motive medicale.

Îndrăgită vedetă din România, care și-a făcut o carieră de actriță și cântăreață la Bollywood, alături de Salman Kham (54 de ani), este foarte tristă zilele acestea. Iulia Vântur (39 de ani) a publicat pe rețelele sociale urmatorl mesaj: „După cum spuneai <<cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim>>. Ai plecat prea devreme”, a scris Iulia pe contul său de Instagram. Am aflat că cel care a murit este nimeni altul decât nepotul lui Salman Khan, Abdullah Khan, care avea doar 38 de ani și era un prosper afacerist.

Salman Khan (dreapta) și nepotul lui
Salman Khan (dreapta) și nepotul lui

Abdullah ar fi fost internat într-un spital din Mumbai, cu câteva zile în urmă, din cauza complicațiilor stării sale de sănătate. Potrivit publicației indiatoday.in, nepotul lui Salman Khan suferea de diabet și avea probleme cu inima. Și Salman Khan a postat la rândul sau un mesaj pe contul său de Instagram. „Te voi iubi mereu...”, a scris îndrăgitul actor indian în dreptul unei fotografii cu el și nepotul său.  Cârcotașii au comentat că acesta ar fi murit din cauza coronavirusului, dar toată lumea a infirmat acest lucru.

Citește și:

Iulia Vântur: „Am trăit în 10 ani cât să-mi ajungă pentru o viaţă”

Aici îşi trăieşte Iulia Vântur povestea de iubire cu Salman Khan

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net