Iuliana Marciuc, cadou de suflet pentru 40 de vârstnici

18 iunie 2017
simeon stalpnicul png
Iuliana Marciuc a făcut 40 de vâsrtnici să zâmbeascăFoto: Facebook

Iuliana Marciuc n-a avut succes în afacerile cu haine și cu restaurantul pe care l-a avut. Însă, vedeta TVR, a investit acum patru ani, într-un cămin de bătrâni, deschis la Mogoșoaia, alături de o prietenă.

Prezentatoarea TVR Iuliana Marciuc a reu╚Öit s─â fac─â 40 de v├órstnici s─â z├ómbeasc─â. Bunicu╚Ťii ╚Öi bunicu╚Ťele de la ÔÇŁC─âminul de Lux pentru SenioriÔÇŁ din Mogo╚Öoaia au avut motive de bucurie, c─âci ╚Öi-au ├«mplinit visul de a vedea marea dup─â zeci de ani. ├Äntr-o minunat─â excursie de-o zi, cele 40 de suflete, cu v├órste cuprinse ├«ntre 62 ╚Öi 84 de ani, s-au bucurat de o adev─ârat─â aventur─â ├«n drum spre mare, timp ├«n care au ascultat muzic─â, au c├óntat ╚Öi au a╚Öteptat cu ner─âbdare s─â vad─â marea.

Dup─â ani de zile de a╚Öteptare, cele trei ore pe care le-au parcurs pe drum au fost cele mai greu de a╚Öteptat, ├«ns─â, ├«n cele din urm─â, visul lor a devenit realitate. Bunicu╚Ťii ╚Öi bunicu╚Ťele C─âminului de Lux pentru Seniori din Mogo╚Öoaia au putut sim╚Ťi briza m─ârii, s-au distrat la malul m─ârii, au f─âcut poze ╚Öi au stat la plaj─â pentru a prinde un bronz natural

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg