Iuliana Marciuc, cadou de suflet pentru 40 de vârstnici

18 iunie 2017
article img
Iuliana Marciuc a făcut 40 de vâsrtnici să zâmbeascăFoto: Facebook

Iuliana Marciuc n-a avut succes în afacerile cu haine și cu restaurantul pe care l-a avut. Însă, vedeta TVR, a investit acum patru ani, într-un cămin de bătrâni, deschis la Mogoșoaia, alături de o prietenă.

Prezentatoarea TVR Iuliana Marciuc a reușit să facă 40 de vârstnici să zâmbească. Bunicuții și bunicuțele de la ”Căminul de Lux pentru Seniori” din Mogoșoaia au avut motive de bucurie, căci și-au împlinit visul de a vedea marea după zeci de ani. Într-o minunată excursie de-o zi, cele 40 de suflete, cu vârste cuprinse între 62 și 84 de ani, s-au bucurat de o adevărată aventură în drum spre mare, timp în care au ascultat muzică, au cântat și au așteptat cu nerăbdare să vadă marea.

După ani de zile de așteptare, cele trei ore pe care le-au parcurs pe drum au fost cele mai greu de așteptat, însă, în cele din urmă, visul lor a devenit realitate. Bunicuții și bunicuțele Căminului de Lux pentru Seniori din Mogoșoaia au putut simți briza mării, s-au distrat la malul mării, au făcut poze și au stat la plajă pentru a prinde un bronz natural