Iuliana Marciuc, îngrijorată din cauza fiului ei. Atacul asupra fetei lui Enache l-a marcat pe copil

Ultima actualizare:

    Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc s-a întors luni din Turcia, unde a fost alături de fiul ei, David, în vacanţă. Vedeta a fost marcată de atacul suferit de fiica lui Adrian Enache, iubitul ei, mai ales că agresorul fusese de multe ori în casa lor şi David s-a speriat când a auzit cele întâmplate.

"Am fost sunată la şapte dimineaţa, eram în vacanţă. Am fost sunată să mi se spună că în faţa apartamentului e sânge. Am intrat într-o panică nebună, am bănuit că a venit Diana. Am dat telefoane, nu a răspuns nimeni în prima fază. Am fost din nou sunată şi mi s-a confirmat că este vorba despre Diana.  Este o mare traumă, pe care ea o va avea toată viaţa.  În pare rău, mai ales că e un an foarte important, tocmai vorbisem cu ea despre facultate", a povestit Iuliana pentru reporterii "La Măruţă".

Prezentatoarea a fost marţi în vizită la Diana la spital. Deşi fata spune că e bine, Iuliana e convinsă că Diana e marcată profund, iar greul va veni de abia acum, când adolescenta trebuie să fie protejată şi cei din jur trebuie să aibă grijă de ea.

"Ea este foarte tare, bravează foarte mult. Spune că o doare, dar nu arată nici ea şi nici Adrian cât simt. E o durere inimaginabilă. Tocmai din partea unui om pe care noi îl cunoaşteam, de multe ori când veneam cu David şi David era obosit el în ducea în cârcă. Sau când venea Adrian cu bagaje, el ne ajuta.

Nu pot să îmi imaginez, provocat sau neprovocat, nu trebuia să aibă o asemenea reacţie. Camerele sunt numai la parter, ancheta e în desfăşurare, se va stabili adevărarul. Ce urmează de acum încolo e mai greu, trebuie să avem cu toţii grijă de ea", a mai adăugat iubita lui Enache.

Iuliana e îngrijorată şi pentru fiul ei, David, de opt ani, care e marcat şi el de incident. Din fericire, copilul nu a văzut nimic din ce s-a întâmplat în casă şi urme ale atacului, pentru că totul era curăţat când cei doi s-au întors din vacanţă.

Diana şi tatăl ei, Adrian Enache
Diana şi tatăl ei, Adrian Enache

"David a fost foarte speriat, nu l-am putut feri, nu aveam unde să mă duc, de obicei sunt foarte atentă. A zis foarte matur că numai Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat. A vorbit cu Diana la telefon, s-a mai liniştit. Iar Adrian, îi e rău, are concerte, azi comentează un meci, îşi face activitatea, nu cred că e bine pentru psihicul lui să o întrerupă. Era foarte marcat, probabil a văzut grozăvia, până am venit, nu mai era. Mai bine pentru David, i-am spus că nu, numai în faţa apartamentului. Mă tot întreabă despre Ali, probabil e foarte mirat că ei vorbeau mereu. Şi i-a făcut aşa ceva Dianei, e de neînţeles", a completat Iuliana.

Diana Enache a fost atacată, sâmbătă, de către portarul blocului în care locuieşte. Se pare că adolescenta de 17 ani l-ar fi chemat pe acesta să o ajute, după ce a văzut că nu are curent electric. La panoul electric, libanezul ar fi început să o pipăie pe fată şi a sfârşit prin a o înjunghia.

Diana s-a luptat cu el, dar a fost rănită cu briceagul la mâini şi în zona gâtului. Ţipetele ei au alertat vecinii, care au intervenit. Fata a fost dusă la spitalul de urgenţă Floreasca. Ea a fost externată marţi după-amiază, iar Adrian vrea să îl dea în judecată pe portar.

Versiunea atacatorului, Kanan Ali, arestat duminică pentru 30 de zile, este alta. El susţine că tânăra nu i-a arătat respect şi că el şi-a ieşit din fire când a început să-i vorbească urât.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net